Haberler

Sandman Çizgi Roman Serisi, Yıldızlarla Dolu Bir Kadroyla Sesli Uyarlama Oluyor

Hafta başında Amazon’un sesli kitap kolu Audible’dan, Neil Gaiman’ı ve kült çizgi roman serisi Sandman’i sevenleri sevindirecek bir haber geldi. Audible ve Gaiman ortaklığı ile Sandman, sesli uyarlama oluyor!

Bu güzel haberi taçlandıran detay ise seslendirme kadrosunun adeta bir yıldızlar geçidi olması, birbirinden yetenekli isimler, Gaiman’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir posterle duyuruldu:

Posterde de gördüğümüz gibi başrol Dream rolünde James Mcavoy’u, Death rolünde Kat Dennings’i, Corinthian rolünde Riz Ahmed’i, John Constantine rolünde Taron Egerton’ı, Kuzgun Matthew rolünde Andy Serkis’i, Luficer rolünde Michael Sheen’i ve Anlatıcı olarak da bizzat Gaiman’ın kendisini dinleyeceğiz. Ana kadroya birçok usta ismin eşlik edeceği uyarlamanın paylaşılan konu özeti ise şu şekilde:

Bir okültistin, sonsuz yaşam için Death’in fiziksel tecessümünü ele geçirme girişiminde yanlışlıkla Death’in kardeşi Dream’i, yedi kardeşten oluşan ve her bir kardeşi tutku, ümitsizlik, yıkım gibi insani duygular üzerinde hüküm süren Endless ailesinin bir başka üyesini yakalar. Yedi yıllık esaretin ardından Dream en sonunda kaçar ve kaybettiği güç nesnelerini toplamak, rüyaların ve uykunun alemi olan krallığı The Dreaming’i yeniden inşa etmek için yolculuğa çıkar. Ve tarihin en başarılı ve beğenilen çizgi romanlarından birinin hikayesi bu şekilde başlar.

Uyarlama, dinleyiciler ile serinin ilk üç cildini (Prelüdler ve Noktürnler, Bebek Evi, Düş Ülkesi) buluşturacak. Projenin yapımcılığını ise Gaiman’ın Yokyer, Yıldıztozu, Kıyamet Gösterisi gibi pek çok eserini dinleyiciler ile buluşturan Dirk Maggs üstelenecek. Ayrıca uyarlamanın senaryosu da Maggs’in kaleminden çıkacak ve yönetmenliği de Maggs yapacak. Uyarlamanın müziklerini de Akademi ödüllü James Hannigan besteleyecek.

Sesli uyarlama serisinin ilk bölümünün 15 Temmuz 2020’de dinleyiciler ile buluşması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.