Haberler

Roll20 ve Dijital FRP Kütüphanesi OneBookShelf, Güçlerini Birleştirdi

Roll20 ve OneBookShelf güçlerini birleştirdiklerini duyurdular. Sanal masaüstünde FRP büyüyor.

Popüler sanal FRP oyun sistemi Roll20 ile dünyanın en büyük dijital FRP kütüphanesi DriveThruRPG ve DM’s Guild gibi sitelerin sahibi OneBookShelf birleşti. İki şirket ortak bir girişim oluşturuyor.

Bu iki gücün tam olarak birleşmesi biraz zaman alacak ancak önümüzdeki haftalarda Roll20’de sahip olduğunuz bir PDF’yi kullanabileceksiniz. Oyun oynatırken sahip olduğunuz kitaplarla oyun yükleyebilmeniz, okuyabilmeniz, paylaşabilmeniz ve oynayabilmeniz için PDF desteği eklenecek.

Bu başlı başına büyük bir haber ama dahası da var. Daha keyifli bir oyun deneyimi için Roll20 içinden erişilebilen OneBookShelf PDF kitaplıkları gelecek. Bu PDF’ler Roll20 depolama kotalarından sayılmayacak! FRP oyunlarına resmi olmayan eklemek yapabilmek çok hoş olacak.

Bu birleşme hakkında konuşan Roll20 CEO’su Ankit Lal şunları söyledi:

OneBookShelf ile güçlerini birleştirmek, FRP kitaplarını çevrimiçi satın almak, incelemek ve oynamak için en iyi ortaklık. 2012’den beri Roll20; Wizards of the Coast, Paizo ve Chaosium dahil olmak üzere alandaki en büyük yayıncılardan bazılarının içeriğini barındıran sanal masaüstü oyunlarında endüstri lideridir. Bu anlaşmayla, sanal masaüstü oyun deneyimini önemli ölçüde iyileştiren bazı kullanıcı vaatlerimizde önemli ilerlemeler elde ettik. Halihazırda endüstri lideri platformumuza yeni ve heyecan verici özellikler eklemeye devam etmek için birlikte çalışacağız.

OneBookShelf CEO’su Stephan Wieck ise şunları ekledi:

Başından beri misyonumuz her zaman yayıncıların ve içerik oluşturucuların daha geniş bir rol yapma hayranları kitlesine ulaşmasını kolaylaştırmak olmuştur. Roll20 ile güçlerimizi birleştirerek oyun yapımcılarını sanal masaüstü, dijital baskılar veya baskı gibi çok çeşitli formatlarda içerik sunmaları için güçlendiriyoruz. Müşteriler, en sevdikleri oyunları tek bir ekonomik satın alma ile istedikleri formatta oynayabilecek ve içeriklerini rol oynamanın en güvenilir platformunda kullanabilecekler.

Bu anlaşmanın ardından Stephan Wieck, Roll20’nin Yönetim Kurulu ve yönetim ekibine katılacak, Ankit Lal ise CEO olarak devam edecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.