Sinema Haberleri

C-3PO, Önümüzdeki Star Wars Yapımlarında Karşımıza Gelecek

Çok sevdiğimiz protokol robotu C-3PO, önümüzdeki yapımlardan birisinde karşımıza gelecek.

C-3PO rolüne en başından beri hayat veren ve Star Wars beyaz perde evreninin veteranlarından Anthony Daniels, ismi belli olmayan yeni bir proje için tekrar rolü için hazırlıklarına başladığını duyurdu. 1977’den beri C-3PO karakterine hayat veren Daniels, Star Wars markası için önemli bir figür.

Instagram hesabı üzerinden Motion Capture için yeni giydiği kostümü paylaşan Anthony Daniels, paylaşımının altına “Nihayet, yeni bir kostüm – Tam oturdu!” şekline yazarak Ealing Studios ve C-3PO etiketlerini paylaştı.

Anthony Daniels‘ın tam olarak hangi projede yer alacağı şu anda tam olarak belli değil ancak hayranların birçok teorisi var. Yaklaşan Obi-Wan Kenobi serisinden Andor, Ahoska ve The Mandalorian 3. Sezon’a kadar her yapımı göz önünde bulunduran fanlar, belki de bir video oyununa dahil olduğunu ima etmek için Motion Capture kullanıldığını da düşünüyor. Diğer hayranlar, daha önce Aralık 2020’de duyurulan ve izleyicileri “efsanevi ikili R2-D2 ve C-3PO tarafından yönlendirilen yeni bir kahramanla” tanıştıracak olan gelecekteki bir proje olan Star Wars: A Droid Story‘ye de dikkat çekti.

Disney+’da yayınlanması amaçlanan özel bir oyun olan A Droid Story, Lucasfilm Animation‘ın Industrial Light and Magic’teki görsel efekt uzmanlarıyla birlikte çalışarak Star Wars hikaye anlatımı alanında benzersiz bir yöntem deneyecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.