AYBABTUÇizgi Roman Haberleri

Locke & Key ve Sandman’den Ortak Sayı Geliyor

Biliyorsunuz ki Netflix, DC Comics’in bir hayli sevilen karanlık çizgi roman serilerinden Locke & Key’i Şubat ayı başında izleyicilerle buluşturdu – uyarlamanın başarısı ile izleyicilerden de bir hayli övgü topladı. Popülerliği, Netflix uyarlamasının başarısıyla hızla tırmanan seriden de okurları oldukça heyecanlandıracak bir haber geldi: Locke & Key, çizgi roman kültü Sandman ile özel bir sayıda buluşmaya hazırlanıyor!

İki dev isim, temalarına pek uygun bir şekilde, önümüzdeki Cadılar Bayramı sezonunda okurlar ile buluşacak. Locke & Key sersinin bir parçası olarak çıkacak bu özel buluşma kitabında, Sandman evreninden pek çok tanıdık öge göreceğiz.

Hikayenin içeriğiyle ilgili ise henüz bir bilgi verilmiş değil. Ne var ki sayının adı, Locke & Key: Hell & Gone ve kapakta gördüğümüz sembol, hikayeye dair büyük ipuçları içeriyor. Kapağın tam ortasına yerleştirilmiş sembol, Sandman okurlarının yakından tanıdığı, ilk olarak serinin dördüncü cildi Sisler Mevsimi’nde karşımıza çıkan Cehennem kapılarının anahtarı. Eh, hem ismi hem de sembolü bir araya getirdiğimizde Locke kardeşlerin yolunun, bir şekilde cehenneme düşeceğini tahmin etmek pek de zor değil. Bunun yanı sıra, yine Sandman serisini okumuş okurlarımızın bildiği gibi gidip cehennemin kapısına dayanma cesaretini gösterebilecek pek kişi yok evrende – tabii serinin ana karakteri Dream dışında. Belki de iki serinin ana karakterlerinin yollarının kesiştiğini bile görürüz.

Tabii, Sandman evrenine her aklına gelenin kepçe daldırması değil bu durum. İki serinin bir araya gelmesinde, Sandman’in yaratıcısı Neil Gaiman’ın onayının olduğu Locke & Key’in çizeri Gabriel Rodriguez tarafından doğrulanmış durumda.

Locke & Key’in Netflix tarafından uyarlandığı, Sandman’in de yine Netflix tarafından ekranlara taşınacağını düşünürsek bu buluşma, içinde bambaşka detaylar da barındırıyor olabilir. İleride, iki serinin ortak yapımlarını Netflix aracılığı ile izlememiz hiç de ihtimaller dışı görünmüyor. Ne de olsa şuanda Locke & Key’in ikinci, Sandman’in ise ilk sezonu aynı anda yapım aşamasında.

Locke & Key: Hell & Gone, Ekim 2020’de okurlar ile buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.