Haberler

Pirates of Pugmire Kickstarter’da!

2017 yılında oyuncularla buluşan ve bizlere insanlığın en iyi, en sadık dostu olan köpekler rolü üstelenerek maceralara atılacağımız yeni bir dünyanın kapılarını aralayan Pugmire ve ardından takip eden, bu sefer de kedilerin gizemli dünyasına daldığımız Monarchies of Mau sistemleri için ilk büyük hikaye modülü geliyor. Pirates of Pugmire, Kickstarter’da destekçilerini bekliyor!

İki sistem için ilk büyük modül olan Pirates of Pugmire’ın ana içeriği, oyunculara sunacağı oynanmaya hazır üç yeni senaryo olacak. Adından da tahmin edebileceğiniz gibi bir korsan ekibi oluşturup denizlere açılacağız fakat tayfamız sadece kedi ve köpeklerle sınırlı kalmayacak; Pirates of Pugmire ile oynanabilir hayvanlara kertenkeleler ve kuşlar da eklenecek!

Hanimiş Uslu Köpekler? – Pugmire FRP Sistemi İncelemesi

Ayrıca Pirates of Pugmire ile oyuna gelecekler yenilikler arasında Waterdog Port ve Port Matthew gibi yeni bölgeler, Acid Sea açılırken ve deniz savaşlarında izlemeniz gereken kurallar ve yeni hazineler ile barutlu silahların eklenişi de yer alıyor.

Onyx Path Publishing tarafından geliştirilen Pirates of Pugmire’ın, Şubat 2021’de oyuncular ile buluşması planlanıyor. Kickstarter kampanyası ise 20 Temmuz 2019’da son bulacak. Kickstarter kampanyasına buradan göz atabilir, Pugmire sistemi için yazdığımız incelememize de buradan ulaşabilirsiniz. 

https://www.kickstarter.com/projects/200664283/pirates-of-pugmire-a-realms-of-pugmire-tabletop-rpg

Bu İçeriğe Oy Verin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.