Oyun Haberleri

Gaming İstanbul Bir Kez Daha Oyunseverlerle Buluşmaya Hazırlanıyor

Türkiye’nin ilk global ölçekli Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul, bir kez daha 2 – 5 Şubat 2017 tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

“Aile Boyu Eğlence ve Oyun” konseptiyle yola çıkan Gaming İstanbul; gerçekleşen ilk senesinde ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. “Gaming İstanbul 2017”, bu yıl da 14 bin metrekarelik alana kurduğu, alışveriş, oyun, eğlence alanları ve çocuk parkı ile eğlenceli vakit geçirmek isteyenleri ve oyun severleri fuara davet ediyor.

Yerel ve uluslararası yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi gören fuarda, eğlence alanlarının dışında, oyun sektörüne önemli katkıları olan konuşmacıların katıldığı geliştirici konferansı, GIST Semirnerleri ve  fuarda yer alan B2B alanı bulunuyor.

Türkiye’nin ve dünyanın sevilen markaları GIST 2017’de Bir Araya Geliyor

Gaming İstanbul 2017’de teknoloji ve oyun dünyasının bir çok önemli firması bir araya geliyor;

“Sony”, PlayStationVR Sistemi’nin Lansmanı’nı Gaming İstanbul 2017’de gerçekleştiriyor

Sony, oyun severlerle PlayStationVR Sistemi’ni, en yeni oyunlarını ve son teknolojilerini Gaming İstanbul 2017’de tanıtıyor. PS4 platformundaki birçok oyunu deneme imkanı sunulacak olan fuarda , katılımcılar, PS VR ve PS4 temalı özel hediyeler kazanabilecek.

“Netmarble” Star Wars: Air Force ile Güç Sizinle!

Gaming İstanbul 2017’de katılımcılar Star Wars Force Arena, MARVEL Future Fight, Paramanya ve Netmarble’ın eğlenceli oyunlarını deneme şansı elde edecek ve birbirinden farklı hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar. Netmarble, ayrıca ana sahnede gerçekleştireceği Wolfteam Turnuvası ve Mstar Dans Workshop’u ile de fuarda ziyaretçilerle buluşacak.

IGG Oyunlarını, Türkiye’deki Oyuncularıyla Buluşturmaya Devam Ediyor!

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “IGG” ve oyunlarını Türkiye’deki oyuncularıyla buluşturmaya devam ediyor olacak. Lords Mobile, Castle Clash gibi Türkiye’de önemli oyuncu kitlesine sahip oyuncular IGG’nin kendine has tasarımlarıyla Gamig İstanbul’da buluşuyor olacak. Her bir oyun için özel alanlar ayrılacak ve her bir oyun alanında özel istasyonlarda çekilişler, Çarkıfelek, Dart, ‘Kim 500 bin Elmas İster’ gibi minik oyunlar yer alacak.

Aral, Epin, Seti, Redbull, Bynogame, Papara, Gidda, Oldmoustache, Varta, Overgame, Zeren’s Universe, Merch ise GIST 2017’ye katılan diğer firmalar arasında yer alıyor.

GIST 2017 Ödüllü Cosplay Yarışması

Dijital oyun karakterlerini, tasarladıkları kostüm ve aksesuarlarla en iyi yansıtanlar, GIST Cosplay yarışmasında, büyük ödülü kazanmak için mücadele vermeye hazırlanıyor.

Çocuklar İçin Harika Oyun Parkı!

HASBRO’nun sponsorluğunda, çocukları keyifle eğlenecebileceği ve içerisinde çeşitli oyuncak ve oyunların olacağı oyun parkı kurulacak.

Global Oyun Sektörünün Ünlü İsimleri GIST Geliştirici Konferanslar’da Bir Araya Geliyor!

GIST Geliştirici Konferansı, Türk oyun sektöründe çalışan profesyonelleri global sektörün ünlü isimleriyle buluşturuyor. Konferansa katılan konuşmacılar, deneyimlerini ve güncel metotlarını Türk profesyonellerle paylaşıyorlar.

GIST 2017 Geliştirici Konferansı, “Oyun Pazarı”, “Oyun Geliştirme” ve “Sanal Gerçeklik” temalarıyla Bahçeşehir Üniversitesi’nde, 1 Şubat 2017’de gerçekleşecek.

  •  Borge Bjelland / Glitch Studios Kurucu Ortağı
  • Volga Aksoy / OCULUS VR’ın Yazılım Mühendisi
  • Simon Usiskin / IQU Group’un Kurucu Üyesi ve Müdürü
  • Mathais Reichert / Dec 13 Genel Müdürü
  • Pascal Luban / Oyun Tasarım Danışmanı
  • Kate Edwards / Uluslararası Oyun Geliştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi
  • Ciro Continisio / Technical Evangelist of Unity3D 

Büyük Buluşma; GIST Seminerleri

Oyun sektöründe kariyer fırsatı yakalamak için GIST seminerlerinde büyük buluşma gerçekleşiyor. Oyun geliştiren, üreten, dağıtan firmalarla, tasarımcı ve programcılarla tanışmak, kendini göstermek için; GIST seminerleri büyük kariyer fırsatı sunuyor. Konuşmacıların listesine http://www.gamingistanbul.com/gist-seminerleri/ linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Gaming İstanbul (GIST)  ile ilgili gelişmeleri  www.gamingistanbul.com adresinden takip edebilir, biletlere “by no game” sayfasından ve “over game” mağazasından ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.