Dizi Haberleri

The Cuphead Show 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Netflix, The Cuphead Show‘un 2. sezonu için yeni bir fragman yayınladı. Cuphead ve Mugman yeni maceralarla dönüyor.

İlk olarak video oyununda tanıştığımız Cuphead ve Mugman, 1930’ların çizgi film tarzıyla oyunu birleştirerek sanatsal anlamda muhteşem bir iş ortaya koydu. Bununla birlikte oyun, zorluğu nedeniyle çok az kişi tarafından bitirildi ve hevesler kursakta kaldı.

Hemen akabinde bu sanat tarzı, Netflix tarafından yayınlanan animasyon diziyle yeniden karşımıza çıktı. The Cuphead Show’un ilk sezonu beğeni topladı ve şimdi sıra 2. sezon maceralarında.

YouTube player

İşte dizinin bir özeti:

The Cuphead Show!, fevri Cuphead ve onun temkinli ama kolayca uyum sağlayan kardeşi Mugman’in benzersiz talihsizliklerini takip ediyor. Gerçeküstü evleri Inkwell Adaları’ndaki birçok talihsizlik sayesinde, her zaman birbirlerinin arkasını kolladılar. Yeni dizi, karakterleri ve dünyasını genişletecek. Cuphead, 1930’ların klasik Fleischer çizgi filmlerinden ilham alan bir animasyon stiline sahip bir çizgi dizi.

Dizide Cuphead rolünde Tru Valentino (The Rookie), Mugman rolünde Frank Todaro (Transformers: Prime Wars Trilogy), King Dice rolünde Wayne Brady (Whose Line Is It Again?), Chalice rolünde Gray Griffin (Batman: Arkham City), Elder Kettle rolünde Hanna Joe (Robot Chicken) yer alıyor. Şeytan rolünde de Luke Millington-Drake‘in (Best Friend Fix) sesini duyacağız.

The Cuphead Show 2. sezonu, 19 Ağustos 2022’de Netflix’te yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.