Sinema Haberleri

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış Vizyonda!

underworld-awakening-afisVampir severlerin uzun zamandır heyecanla beklediği “Karanlıklar Ülkesi: Uyanış” (Underworld: Awakening) filmi bugün vizyona girdi.

İlk Underworld filminden sonra beklenen başarıyı sergileyemeyen seri, bu film ile gerçek bir “Uyanış” peşinde. Kate Beckinsale’ın başrolde oynadığı filmde World of Darkness dünyasını aratmayacak kadar bol kurtadam ve vampir öğesi mevcut. Aman “Alacakaranlık” (Twilight) serisi ile karıştırılmasın, bunlar gerçek vampirler ve kurtadamlar. :)

Filmin konusu ise şöyle;

Hapisten kurtulmayı başaran Selene, kendisini Vampirler’in ve Lycanlar’ın varlığını keşfeden insanların yaşadığı yeni bir dünyada bulur ve iki ölümsüz türün arasındaki savaş kaldığı yerden alevlenerek büyür…

2003 yılında başlayan ve vampir-kurtadam furyasının en başarılı yapımlarından biri olan Karanlıklar Ülkesi (Underworld), serinin dördüncü filmiyle geri dönüyor. Bu sefer Selene’nin intikamı çok daha acı olacağa benziyor…

Filmin yönetmen koltuğunda Storm (2005) ve Shelter (2010) gibi gerilim türündeki yapımlara beraber imza atmış olan İsveçli ikili Måns Mårlind ve Björn Stein otururken, senaryoda ilk iki filmin yönetmeni Len Wiseman’ın imzası var. Başrolde ise değişmeyen yıldızımız Kate Beckinsale’e bu sefer Charles Dance, Michael Ealy ve India Eisley eşlik ediyorlar.

Film ayrıca ikinci film olan “Karanlıklar Ülkesi: Evrim” (Underworld: Evolution) filminden 15 yıl sonrasını konu alıyor. Baş kahramanımız Selene ise bu sefer daha acımasız!

Filmin bir ilginç yanı ise vizyon tarihi. 6 yıl önce “Karanlıklar Ülkesi: Evrim” filmi de 3 Şubat’ta vizyona girmişti. Bu bir tesadüf olamaz herhalde.

Karanlık bir hafta sonu sizleri bekliyor. :)

 

Filmin Fragmanı:

{youtube}ROxAoujU7kw{/youtube}

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.