Oyun Haberleri

Weird West 11 Ocak 2022’de Geliyor

Dishonored ve Prey‘i yapan Arkane Studios‘tan ayrılan oyun geliştiricilerinin kurduğu WolfEye Studios‘un vahşi batı temalı ARPG oyunu Weird West 11 Ocak’ta çıkıyor. Ön satışı başlayan oyundan yeni fragman da geldi.

Weird West yaklaşık 40 saatlik bir oyun olacak. Hikayeleri birbirine bağlanan 5 farklı karakterin başından geçenleri oynayacağız. Bu karakterler de hayli ilginç duruyor. Ödül peşinde koşan kelle avcısı, geleceği görebilen büyücü, hatta bir kurt adam…

Oyunun geleceğini PC Gaming Show 2020‘de öğrenmiştik. Sonrasında pek de bir açıklama gelmemişti oyun hakkında. Fakat Steam’in Cadılar Bayramı etkinliğiyle birlikte oyunun da sayfasına güncelleme geldi. Yeni fragman, yeni logo ve yakın bir çıkış tarihi karşıladı bizi. Weird West’in resmi sayfasını buradan inceleyebilirsiniz. Karakterler ve oyundan sahneler orada çok güzel görünüyor.

15 Temmuz’da bir fragman yayınlamışlardı. Onu aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Şimdi ise Road to Weird West: Episode 1 adlı bir açıklamalı fragman yayınladılar.

YouTube player

Oyunun beş farklı karakterin hikayesini 40 saatte anlatacak olması ARPG türündeki bir oyun için bana biraz kısa geldi. Ayrıca oyunun keşif yanının da olacağını vurguluyorlar. Dövüş de var, rol yaptığımız konuşmalar da. Tercihlerimizin de hikayenin gidişatını etkileyeceğini söylüyorlar. Peki siz ne düşünüyorsunuz, 40 saat bir ARPG oyunu için yeterli bir süre mi?

Weird West PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 11 Ocak’ta geliyor. Steam’de şimdiden 109 TL’den ön satışa çıktı. Fakat oyunun Türkçe dil desteği henüz yok.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.