Oyun Haberleri

Warcraft 2, Reforged ile Yeniden Hayat Buldu

Moonman WC3 isimli mod grubu, Warcraft 2: Tides of Darkness oyununu, Reforged arayüzü ile yeniden inşa ediyor.

Warcraft 2: Tides of Darkness, PC oyunculuğumun emeklemeye başladığı 90lar’ın sonunda, üzerinde hiçbir ibaresi bulunmayan bir korsan CD içerisinde hayatıma girmişti. Oynadığım ilk strateji oyunlarından biri olmasının yanı sıra işlediği fantastik dünya sebebiyle de beni büyülemişti. Eh sonrasında ver elini Warcraft 3 ve tabii World of Warcraft ile geçecek uzun yıllar.

Ancak Warcraft 2’nin yeri benim için farklıydı. GOG üzerinden destek sağlandığı zamana kadar dönem dönem DOSBox uygulamasıyla eskiyi yad ederdim. Sanırım bu eski dostu, yepyeni yüzüyle yeniden denemenin zamanı geldi.

İlgili Makaleler

Moonman WC3 isimli bir mod grubu, Warcraft 3: Reforged arayüzünü kullanarak, bu klasik strateji oyununu yeniden inşa etmiş. Warcraft: Chronicles of the Second War olarak adlandırılan oyun, Ork ve İnsan ana senaryosunun dörder bölümünü içeriyor. Ayrıca klasik karakterlerin ve kahramanların yeniden modellemelerini de içeriyor.

Chronicles of the Second War’un demosunu, Hive Workshop websitesi üzerinden indirebilirsiniz. Ayrıca bu mod için özel olarak hazırlanmış bir de fragman mevcut. Onu da aşağıya beğeninize sunuyorum.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.