Oyun Haberleri

Vampire: The Masquerade Masaüstü Rol Yapma Oyunu Roll20’ye Geliyor

Oyunculara aynı odada olmasalar bile masaüstü rol yapma oyunlarını birlikte oynama imkanı sunan en büyük sanal masaüstü sistemi olan Roll20, Vampire: The Masquerade‘i de içeriklerine dahil etti.

Renegade Game Studios ve Roll20, Vampire: The Masquerade masaüstü oyununun 16 Haziran‘da sisteme eklendiğini duyurdu. Vampire: The Masquerade 5th Edition Kural kitabı, Camarilla kaynak kitabı ve Anarch kaynak kitabına ayrı ayrı ya da kampanyalı bir şekilde Roll20‘den ulaşılabilecek. Vampire: The Masquerade‘den Sabbat: The Black Hand kaynak kitabı ile Storyteller’s Toolkit de bu sonbaharda Roll20‘de yayınlanacak.

Ekiplerinin Vampire The Masquerade‘i sisteme dahil etmekten büyük heyecan duyduğunu belirten Roll20‘den Emily Floyd, “Oyunun kural kitabının yanı sıra Anarch ve Camarilla kaynak kitapları ile oyuncular nihayet sitemizin en çok oynanan sistemlerinden birinin kurallarını ve bilgilerini doğrudan Roll20 VTT’ye entegre edebilecekler. Oyuncular, oyuncu ve hikaye anlatıcı karakterleri için bilgi notları, jetonlar ve sanat paketleri ile hikaye anlatıcı karakterleri için sürükle ve bırak, Yırtıcı Türler, Avantajlar ve Disiplinler dahil karakter sayfası entegrasyonu gibi özelliklerden yararlanabilecekler. Deneyimli hikaye anlatıcıları, ihtiyaç duydukları şeyleri araştırmaktan ve bunları daha verimli bir şekilde paylaşmaktan mutluluk duyacak, yeni oyuncular da World of Darkness’a kolay bir şekilde dalabilecekler. Vampire: The Masquerade 5th Edition’a dişlerinizi batırmaya hazır olun!” dedi.

Renegade Game Studios‘tan Sara Erickson ise şunları söyledi: “Oyuncuların, dünyanın her yerinden arkadaşlarıyla birlikte World of Darkness’a girmelerini sağlamak bizim için çok önemli. Roll20, sanal bir alanda bağlantı kurmaya yeni ve modern bir soluk getiriyor ve oyunculara mümkün olan en sorunsuz şekilde oyunlarını çalıştırma ve keyfini çıkarma araçları sağlıyor. Uzmanlıkları için minnettarız ve Vampire: The Masquerade’i tüm ‘Vamily’ ile deneyimlemenin bu yeni yolunu paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.