Oyun Haberleri

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt Çıktı

Vampirlerin “hayatta kalmak” için kıyasıya mücadele verdiği Battle Royale türündeki Vampire: The Masquerade – Bloodhunt oyunu erken erişimde oyuncularla buluştu.

Başarılı bir Kapalı Alfa sürecinin ardından Vampire: The Masquerade Bloodhunt, Steam’de resmi olarak Erken Erişim’e girdi ve oyun ücretsiz olarak vampirlerle buluştu.

Vampire: The Masquerade tutkunları bu oyunu merakla bekliyor olsa da oyunun PUBG tutkunlarına daha çok hitap ettiği aşikar. Aslında oyun, bazı vampir özellikleri kullanabildiğimiz ve sadece gece geçen bir PUBG modu olarak yayınlasa da olabilirmiş belki.

Kısıtlı klan ve klanlara özgü bazı özelliklerle oyuna girdiğimiz anda etrafımızda makineli tüfeklerle bize ateş eden vampirlerle karşılaşmamız olası. Duyularınızı açık tutmalı ve bol bol zıplamalısınız. Oyun erken erişimde olduğu için oyuncuların hatalar ve aksaklıklarla karşılaşabileceğini hatırlatmak isteriz.

Doğrusu Vampire: The Masquerade ve dünyasını çok seven birisi olarak büyük hayalkırıklığı yaşadım. Beklentim belki de PUBG ve Apex Legends karışımı bir oyundan çok daha fazlasıydı.

Oyuna bir şans vermek isteyenler hemen oyunu ÜCRETSİZ olarak indirip oynamaya başlayabilir. İyi oyunlar!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.