Oyun Haberleri

Warcraft Mobil, 3 Mayıs’ta Oyunculara Sunulacak

Blizzard Entertainment, popüler video oyunu Warcraft‘ın ilk mobil versiyonunun 3 Mayıs’ta yayınlanacağını açıkladı.

Warcraft mobilin, Türkiye saatiyle 20.00’de gerçekleştirilecek bir canlı yayın etkinliğiyle çıkış yapacağı belirtildi.

Popüler video oyunu World of Warcraft, en kapsamlı güncellemelerinden birini son olarak bu yılın Nisan ayında aldı. Geliştirici şirket Blizzard Entertainment, yaklaşık 20 yıl önce yayınlanan Warcraft’ın ilk mobil versiyonunun ise 3 Mayıs‘ta yayınlanacağını açıkladı.

Warcraft Mobil Oyunu Ortaya Çıktı

Basınla paylaşılan bilgilere göre oyun, Türkiye saatiyle 20.00’de gerçekleştirilecek bir canlı yayın etkinliğiyle çıkış yapacak. Etkinlik, https://reveal.blizzard.com/ bağlantısı üzerinden takip edilebilecek.

Call of Duty ve Fortnite da Warcraft Gibi Mobile Geldi

Öte yandan, daha önce Call of Duty ve Fortnite da Warcraft gibi kendi mobil versiyonlarını yayınlamıştı. Söz konusu oyunlar, uzun bir süredir telefon ve tabletler üzerinden oynanabiliyordu.

Mobil Warcraft oyununun Warcraft evrenindeki hangi öğeleri kapsayacağı ve hangi oyun mekaniğini kullanacağı ise henüz açıklanmadı.

Activision Blizzard, Battle.net’e Türk Lirası Getirecek

Activision Blizzard, Battle.net platformunu Türk lirası ile tanıştırıyor. Yeni para birimi seçeneğinin 4 Mayıs 2022‘de veya sonrasında hayata geçmesi bekleniyor. Bu tarihten itibaren Türkiye’deki oyuncular, Activision Blizzard oyun içeriğiyle dövize çevirmeden yerel fiyatlandırma üzerinden işlem yapabilecek ve etkileşimde bulunabilecek.

Türk oyunculardan gelen yoğun talebin dikkate alınarak Battle.net’e Türk lirasının eklenmesi oyun deneyimlerini geliştirmek için esneklik sunuyor. Call of Duty®, World of Warcraft®, Overwatch®, Diablo® ve Hearthstone® dahil olmak üzere Battle.net platformundaki tüm Activision Blizzard oyunları için yeni fiyatlandırma geçerli olacak.

Bu güncellemeyle beraber, şu anda Türkiye’deki oyuncuların elinde bulunan Battle.net bakiyesi, en son spot döviz kuru üzerinden Türk lirasına çevrilecek. Buna ek olarak, fiyatlarda da bazı düzenlemeler olacak. Ayrıca World of Warcraft aboneliği otomatik olarak Türk lirasına çevrilecektir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.