Oyun Haberleri

The Witcher: Monster Slayer ile Sokaklarda Canavar Avına Hazır Olun!

Elimizde telefonla yürürken, The Witcher dünyasından bir canavarla karşılaşma ihtimalimiz ufukta belirdi. CD Projekt, yeni mobil artırılmış gerçeklik oyunu The Witcher: Monster Slayer‘ı duyurdu.

CD Projekt stüdyosu Spokko tarafından geliştirilen The Witcher: Monster Slayer, artırılmış gerçeklik teknolojisiyle The Witcher dünyasını keşfetmelerini sağlayacak. Kullanıcıların lokasyon bilgileri aracılığıyla oyuna gerçek zamanlı haritayı ve günlük hava durumunu da yansıtacak olan mobil oyun, oyunculara Rivialı Geralt gibi canavar avına çıkma fırsatı sunuyor.

The Witcher: Monster Slayer’da güçlü düşmanları yenme anahtarı hazırlık olduğuna vurgu yapılan CD Projekt açıklamasında, “Oyuncuların güçlü iksirler ve yağlar hazırlamaya, bomba ve canavar yemi yapmaya ve tek kişilik artırılmış gerçeklik dövüşünde kılıç çekmeden önce karakterlerini güçlendirmeye ihtiyaçları olacak” denildi.

YouTube player

Android ve iOS cihazlar için ücretsiz olarak yayınlanacak mobil oyunda; canavarları öldüren oyuncular zaferlerinin kanıtı olarak kupalar kazanacak. Bu yıl çıkacağı belirtilen The Witcher: Monster Slayer mobil oyununu buradan inceleyip şimdiden kayıt yaptırabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.