Oyun Haberleri

The Witcher 3’ün Efsanevi Geri Dönüşü!

2015 yılında yayınlanan The Witcher 3: Wild Hunt, yıllar sonra bir rekora imza atarak tekrardan oyuncuların en çok oynadığı oyunlar arasına girdi.

Birkaç haftadır Steam listelerinde ilk sıraları zorlayan tanıdık bir yüz ortaya çıktı. The Witcher 3: Wild Hunt, dizi uyarlamasının da yayınlanmasıyla birlikte eski popülerliğine kavuşup 100.000 oyuncu seviyesini aştı.

5 yıllık bir oyun için böylesine bir geri dönüş olması elbette büyük bir sürpriz. Bugüne kadar ki en fazla oyuncu sayısını Mayıs 2015 tarihinde, yani yayınlandığı tarihte görmüş. Bu da yaklaşık 92.000 kişiye tekabül ediyor.

Dizinin yarattığı etkiye ek olarak yıl sonu indirimlerinde de yer alan The Witcher 3, haliyle en çok oynanan oyunlar listesine tekrar giriş yaptı. Seriye ilk defa başlayacak olanlar ya da yıllar önce edindikleri tecrübeyi tekrar yaşamak isteyenler soluğu Witcher 3’te aldı.

Bu istatistiksel bilgiler sadece Steam ile sınırlı. Diğer platform ya da konsollara ait bilgiler elimizde değil. En az bir o kadar da bu tarafta oynayan oyuncu vardır.

CD Projekt RED ister istemez çok güzel bir reklam çalışması yapmış oldu. Hele bir de bu yıl Cyberpunk 2077 çıkacağı düşünüldüğünde, firmanın adının tekrar anılması güzel oldu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.