Oyun Haberleri

The Legend of Zelda’nın Yeni Oyunu Tamamıyla Sızdırıldı!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom tamamıyla sızdırıldı. Çıkmasına sadece 1 hafta kala, oyunun tüm dosyaları internette dolaşıyor. İlk oyunu ayıla bayıla oynadığımız oyun, çıkmak üzere.

Bazı kullanıcılar, r/GamingLeaksAndRumours gibi subredditlerde ve diğer sitelerde bazı ekran görüntüleri, oynanış videoları ve daha fazlasını paylaştılar. Bunlar 4Chan, Discord gibi yerlerden geliyor.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild’in devam oyunu olan oyun, 12 Mayıs 2023’de çıkış yapacak. Buradan okurlarımızı spoiler’lardan korunmaları için dikkatle uyarıyoruz! Ve İkinci oyunun heyecanla bekliyoruz. İlk izlenim alan, ve oyunu bir kaç saat oynayan oyun basını, oyunu çok sevdiğini belirtmişti. İlk izlenimlerin hepsi genel olarak olumlu gözüküyordu.

Bazı Reddit sayfalarından uzak durmak ve makale yorumlarında dikkatli olmanın yanı sıra, insanları sosyal medya platformlarında, spoiler yememek için, “The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom, Link, Hyrule, Ganon” gibi anahtar kelimeleri sessize almasını tavsiye ediyoruz.

Kaynak: IGN

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.