Oyun Haberleri

Terminator: Resistance 10 Aralık’ta Kyle Reese DLC’si Alacak

Terminator: Resistance, özellikle ilk iki Terminator filmine hayran olanların en memnun kaldıkları Terminatör oyunu olmuştu. Oyunun Annihilation Line isimli ilk DLC’si 10 Aralık’ta bizi Kyle Reese‘le ilgili bir göreve çıkaracak.

Bağımsız İngiliz oyun firması Reef Entertainment‘ın geliştirdiği Terminator: Resistance 2019‘da çıkmıştı. Oyun Steam’de 6 bin kullanıcıdan %90 olumlu yorum almayı başarsa da incelemelerin oyun hakkındaki görüşleri karışıktı. Çünkü oyun The Terminator ve Terminator 2: Judgement Day filmlerinin atmosferini yakalamayı başarmıştı. Üstelik ikinci filmden sonraki filmler hiç çıkmamış gibi davranıyordu. Bir de oyununu bu iki filme dair birçok Easter Egg ile doldurmuştu. Dolayısıyla ilk iki filme hayran olanları mutlu edecek iksirin formülünü bulmuşlardı.

Fakat oyunun Terminatör filmleriyle olan yakın bağının yarattığı memnuniyeti kenara bırakacak olursak Terminator: Resistance’ın eleştiriyi hak eden birçok yanı vardı. Oyunun düşük bütçesinin ve geliştirici firmasının acemiliğinin izlerini taşıyordu. Yapay zekası çok saçma tepkiler veriyordu. Bu da ondan shooter FPS oyunu olarak zevk almayı zorlaştırıyordu. Oyundaki NPC’lerin hareketleri ve görevlerin gerektirdiği aksiyonlar yer yer tekrara düşüyordu. Hem de yalnızca 10-15 saat süren bir hikaye anlatmasına rağmen.

RPG türündeki oyunda karakterimizin alacağı seçimlerin hikayeyi değiştireceği konusunda bir uyarı vardı. Fakat birçok oyuncu hikayenin nasıl değişeceğini pek de umursayamadıklarını, zira hikayeye ve karakterlere kendilerini çok kaptıramadıklarını söylüyorlardı. Kaldı ki oyunun 200 TL olan fiyatı da bu tarz sorunları göz ardı etmeyi zorlaştırıyordu.

Kyle Reese ile Annihilation Line

Reef Entertainment geçen hafta yayınladıkları bir Tweet’te John Connor’dan gelen bir mesaja yer verdi.

1) DN38416 ve takımıyla buluş.

2) Northridge mevziindeki kayıp vakalarını araştır.

3) Haftaya daha detaylı bilgi gönderilecektir.

KRE DN38416 kodu Kyle Reese’e, yani John Connor’ın babasına ait. Dolayısıyla Kyle Reese ile ilgili bir gelişmenin geleceğini biliyorduk.

Reef Entertainment duyurularının Annihilation Line adlı 4 saat sürecek ve hikayeyi ilerletecek bir DLC ile ilgili olduğunu açıkladı. DLC’nin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

DLC’de asıl oyunda olmayan yeni silah ve düşman üniteleri bulunacak. Ayrıca Kyle Reese’i de oyunda ilk kez göreceğiz. Görevimiz hayal edilebilecek en tehlikeli bölgeye saldırı düzenlemek olacak. Annihilation Line da bu bölgeye verilen isim. DLC’de de oyundaki karakterimiz olan Jacob Rivers ile oynamaya devam edeceğiz.

Annihilation Line DLC’si yalnızca PC ve PS5 için gelecek. Fiyatı ise henüz belli değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.