AYBABTUOyun Haberleri

Telltale Games Oyun Dünyasına Veda Ediyor

En keyifsiz haberlerden biri olsa gerek fakat söylemek zorundayım ki The Walking Dead serisi ile hayatımıza giren The Wolf Among Us, Batman serileri oyunları ile hikaye bazlı  oyunlar arasında büyük bir kariyere sahip olan Telltale Games kısmen kapatıldı. Ekipten 25 kişi haricinde diğer 250 çalışan tazminatsız bir şekilde işten çıkarıldı.

Kalan Telltale Games Projelerine Neler Olacak?

İnternetin dört bir yanında yankılanan haberlerden sonra şirketin kurucu ortağı Kevin Bruner, Bruner House web sitesinden söylentileri doğruladı.

İlk çıkan haberlerde kemik kadronun The Walking Dead oyununu tamamlamak için devam edecekleri söylentileri çıksa da USGamer’ın haberine göre bu bilgilerin sonradan doğru olmadığı söyledi. Kalan ekip Netflix ve Minecraft Story Mode projelerini tamamlamaya çalışacak. Bu da demek oluyor ki The Walking Dead Final Season, The Wolf Among Us 2, Tales from the Borderlans, Batman ve daha nice oyunlara veda etmek zorunda kalıyoruz.

Resmi Açıklamalar Bekleniyor

Geçtiğimiz aylarda stüdyonun %25’ini işten çıkardığı duyurulan Telltale Games için belki de bunlar engellenemezdi. Ama çalışanlarına yaptığı haksızlık göz ardı edilemez. Oyun satışlarının azalması ile son bir yıllık süreçte sıkıntıya girdiklerini belirten Pete Hawley’in açıklaması ise oyuncuların kalbini bir kere daha kırıyor.

Telltale Games’in yakında yapacağı ayrıntılı açıklamayı dört gözle bekliyorum.

https://twitter.com/emilybuckshot/status/1043321927299813377

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.