Oyun Haberleri

Summer Game Fest 2024 Duyuruları

Summer Game Fest 2024’ün açılış canlı yayını, bize gelecek oyunların fragmanlarını, piyasaya sürülen oyunlar için güncellemeleri ve birkaç sürprizi de getirdikten sonra sona erdi! Gösteriyi kaçırdıysanız korkmayın, aşağıda Summer Game Fest 2024 sırasında duyurulan her şeyi bulacaksınız.

Başlamadan önce belirtelim, yeni bir GTA 6 fragmanı yoktu.

Summer Game Fest 2024
Summer Game Fest 2024

Lego Horizon Adventures

Summer Game Fest, Horizon serisinden Aloy olarak nasıl oynayabileceğinizi ve robotik çorak toprakları bir Lego cennetine nasıl dönüştürebileceğinizi gösteren Lego Horizon Adventures ile başladı. PC, PlayStation 5 ve hatta Nintendo Switch’e 2024 “tatilinde” gelecek.

YouTube player

No More Room In Hell 2

Torn Banner Studios daha sonra No More Room In Hell 2 ile sahne aldı. Bu sekiz oyunculu co-op oyunda gecenin dehşetinden kurtulmanız gerekecek ancak tek tehlike zombiler değil – bu oyunda permadeath var. Eğer ölürseniz, takımınız bir kişi eksilir ve hepsi sizin suçunuz olur.

No More Room In Hell 2’yi bu Cadılar Bayramı’nda erken erişimde oynayabilirsiniz.

YouTube player

Harry Potter Quidditch Champions

Eğer bir Potterhead iseniz, sıradaki oyun tam size göre. Harry Potter Quidditch Champiomns’da tamamen büyülü sporu konu alan bir oyunun tadını çıkarmak için gökyüzüne çıkın ve Altın Snitch’i bulup bulamayacağınızı görün.

Harry Potter Quidditch Champions 3 Eylül 2024’te PC, PlayStation 5, Nintendo Switch ve Xbox Series X/S’de yayınlanacak.

YouTube player

Cuffbust

Bir sonraki fragman Choo-Choo Charles’ın yaratıcısının yeni oyunu Cuffbust’ı gösteriyor. Bu co-op oyun sizi sevimli bir ayı şeklinde bir hapishaneden kaçmaya zorlayacak. Tamam, bu yaratıkların hangi hayvandan esinlendiği hakkında hiçbir fikrim yok ama kesinlikle bazı choaslara neden olabilirler. Düşündüğünüzde büyük gremlin titreşimleri…

Cuffbust 2025 yılında PC’de yayınlanacak.

YouTube player

Star Wars Outlaws

Ardından, 10 Haziran Pazartesi günü Ubisoft Showcase sırasında daha büyük bir görünümden önce yeni bir fragmanla Star Wars Outlaws ile yıldızlara gitme zamanı geldi. (Bu gösterinin bölgenizde ne zaman oynanacağını öğrenmek için Summer Game Fest programımıza göz atın). Fragman bize savaşın ve keşfedeceğiniz dünyaların tadını verdi.

Star Wars Outlaws 30 Ağustos 2024 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de yayınlanacak.

YouTube player

Neva

Sırada Gris’in yaratıcısı Nomada Studio’dan Neva var. Bu güzel görünümlü oyunda, bir kurt yavrusuyla bağ kuran ve büyülü bir dünyada yolculuğa çıkan bir kadını oynuyorsunuz. Neva bu yılın sonlarında PC, PlayStation 5, Nintendo Switch ve Xbox Series X/S’de yayınlanacak.

YouTube player

Civilization 7

Civilization 7’nin duyurusu aslında Summer Game Fest’ten önce, 2K’nın geçen ay “en büyük ve en sevilen” serilerinden birinden yeni bir oyun açıklayacağını belirtmesinin ardından sızdı. Oyunun tam tanıtımı bu yazın ilerleyen günlerinde yapılacak.

Civilization 7, 2025 yılında PC ve konsollarda piyasaya sürülecek.

YouTube player

Black Myth: Wukong

Ardından, yakında çıkacak olan aksiyon RPG oyunu Black Myth: Wukong’a bir göz atarak efsaneler dünyasına gitme zamanı geldi. Burada büyülü ama bir o kadar da tehlikeli yaratıklar ve sert görünümlü dövüşlerle dolu bir oyunda Maymun Kral Sun Wukong olarak oynayacaksınız.

Black Myth: Wukong 20 Ağustos 2024’te PC ve PlayStation 5’te yayınlanacak. Daha sonra, garip bir şekilde, kalite standardı nedenleriyle Xbox Series X/S’de daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.

YouTube player

Asgard’s Wrath 2: VR

Sırada gecenin ilk VR oyunu vardı – Asgard’s Wrath 2: VR. Şimdi çıktı!

Once Human

Daha sonra Starry Studio’dan Once Human’a bir göz attık. Bu nişancı oyunu bilimkurgu ve fantezinin bir karışımı olacak gibi görünüyor. PC’ye 9 Temmuz 2024’te gelecek.

YouTube player

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Bilimkurgu teması Warhammer 40,000: Space Marine 2 ile devam etti. Eğer bir Warhammer hayranıysanız, bu oyun 9 Eylül 2024 tarihinde PlayStation 5, PC ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.

YouTube player

Metaphor ReFantazio

Metaphor ReFantazio, Persona 3, Persona 4 ve Persona 5’in yaratıcılarının son oyunudur. PC, PlayStation 4, PS5 ve Xbox Series X/S’de 11 Ekim 2024 tarihinde piyasaya sürülecektir.

Euchronia Birleşik Krallığı, kralının öldürülmesi ve Kraliyet Büyüsü’nün serbest bırakılmasının ardından kargaşa içindedir. Şimdi yeni kralı belirlemek için bir kraliyet turnuvası düzenleniyor, ancak prens herkesin düşündüğü kadar ölü değil…

YouTube player

Batman Arkham Shadow

Batman Arkham Shadow, Arkham serisinin bir sonraki oyunu ve Meta Quest 3 VR başlığına özel olacak. Iron Man VR ve Republique VR’ın arkasındaki stüdyo Camouflaj ve Oculus Studios tarafından Warner Bros ve DC ortaklığıyla geliştirilen oyun, Batman Arkham dünyasından yeni bir hikaye getirmeyi vaat ediyor. Görünüşe göre bir Fare Kral var…

YouTube player

Street Fighter 6

Street Fighter serisinin bir sonraki oyunu Street Fighter 6, Mai ve Terry gibi karakterleri içeren 2. Yıl kadrosunu tanıtmak için anime tarzı bir açılışla sahne aldı.

YouTube player

Tears of Metal

Tears of Metal İskoçya’da geçiyor ve kulağa ejderhalar varmış gibi geliyor – daha ne olsun? Ayrıca co-op özelliği de var ve PC’de daha sonraki (bilinmeyen) bir tarihte yayınlanacak.

YouTube player

Dragon Ball: Sparking! Zero

Dragon Ball: Sparkling! Zero, Dragon Ball evrenindeki karakterleri canlandıracağınız bir dövüş oyunu. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de piyasaya sürülecek.

YouTube player

Delta Force: Hawk Ops

Delta Force’a bir bakış: Hawk Ops’a bir bakış geldi. Fragman Delta Force’un görüntülerini içeriyor: Ridley Scott’ın aynı adlı filminden esinlenen Delta Force: Black Hawk Down’ın görüntülerini içeriyor.

Delta Force: Hawk Ops, Temmuz 2024’te küresel bir alfa testine sahip olacak ve PC’de oynanabilecek.

YouTube player

Fatal Fury: City of The Wolves

Daha sonra dövüş oyunu Fatal Fury City of The Wolves’a bir göz attık. Oyun 2025 yılında PC, PlayStation 4, PS5 ve Xbox Series X/S’de piyasaya sürülecek.

Battle Crush

Bunun ardından Battle Crush’ın oynanış ve animasyon karışımını içeren fragmanı geldi. Battle Crush, 27 Temmuz 2024 tarihinde Nintendo Switch’te erken erişimde yayınlanacak.

YouTube player

MechaBreak

Sonra MechaBreak ile Gundam zamanı geldi. Fragmanı hem hava hem de yer savaşını gösterdi. MechaBreak Ağustos 2024’te PC’de kapalı beta testine girecek.

YouTube player

Blumhouse Games

Korku, Blumhouse Games’ten gelen ilk tanıtımla Summer Game Fest 2024’te yeniden sahne aldı. Bu fragman oyunlarla doludur, bu yüzden korku seviyorsanız, sizin için bir oyun olması muhtemeldir. Listede Crisol Theater of Idols, Grave Seasons, Sleep Awake, Fear The Spotlight, The Simulation ve Brandon Cronenberg ve Sam Barlow’un Project C oyunlarına hızlı bir bakış yer aldı.

YouTube player

Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind

Daha sonra retro tarzı Mighty Morphin Power Rangers ile ton dramatik bir şekilde değişti: Rita’s Rewind ile değişti. (Evet, fragman Power Rangers tema müziğine göre ayarlanmıştır.) Bu yazıyı yazarken çıkış tarihini bilmiyor olsak da, PC’de yayınlanacağını biliyoruz.

YouTube player

Deer & Boy

Oyun vitrinlerinde sevdiğim bir şey, melodinin ne kadar hızlı değişebildiğidir – korku oyunlarından 90’ların çocuk TV şovlarına, sihir tarafından istila edilen bir dünyayı keşfeden bir çocuk ve geyik tayı hakkında dokunaklı bir oyun gibi görünen bir şeye gittik. Deer and Boy, Life Line Game Studio’dan geliyor ve siz oynadıkça geyiğin büyüdüğünü göreceksiniz.

YouTube player

Kingdom Come: Deliverance 2

Kingdom Come: Deliverance 2, Warhouse Studios’un Orta Çağ Bohemya’sında geçen bir aksiyon RPG oyunudur. Ailesinin intikamını almak isteyen ancak eşlik ettiği diplomatik görev ters gidince kendini tehlikeli bir maceranın içinde bulan Skalitz’li Henry olarak oynayacaksınız.

Bu yılın sonlarına doğru PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de yayınlanacak.

YouTube player

Slitterhead

Bokeh Game Studio ve Silent Hill ve Forbidden Siren’in yaratıcısı Keiichiro Toyama’dan Slitterhead, parazitlere odaklanan yeni bir korku oyunu. (Ve büyük olasılıkla diğer canavarlar…)

PC, PlayStation 4, PS5 ve Xbox Series X/S için 8 Kasım 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.

YouTube player

Killer Bean

Killer Bean’de eskiden Shadow Agency için çalışan bir suikastçı olan bir fasulyeyi oynayacaksınız. Tamam, bunu yazdıktan sonra kulağa daha az saçma gelmiyor. Killer Bean üçüncü şahıs roguelite shooter oyunudur ve eğer ilginizi çektiyse 2024 yazında erken erişime açılacaktır.

YouTube player

Cairn

Cairn’in fragmanı, The Game Bakers’ın bu son oyununda bazı tehlikeli tırmanma oyunlarını gösteriyor. Cairn, dağ tırmanışının ne kadar tehlikeli olabileceğini yeniden yaratmayı amaçlayan ve aynı zamanda geliştiricilerinden birinin aile geçmişinden esinlenerek birisinin böyle bir yolculuğa nasıl çıkabileceğini araştıran bir hayatta kalma tırmanıcısıdır.

YouTube player

Wanderstop

Ardından sıra The Stanley Parable ve Beginner’s Guide’ın yaratıcısı Davey Wreden’in son oyunu Wanderstop’a geldi. Wanderstop bir çay dükkânı işletmeye ve bir bankta oturmaya odaklanıyor. Görünüşe bakılırsa TSSB de var, ki bu da çay dükkanı ortamına gerçekten güvenmememe neden oluyor… The Stanley Parable’ın yaratıcısından başka bir şey beklemezdim.

Wanderstop PC ve PlayStation 5’e 2024 yılının sonlarında gelecek.

YouTube player

Unknown 9: Awakening

Unknown 9: Awakening’de Haroona olarak büyülü bir yolculuğa çıkıyorsunuz. O, sadece Fold olarak bilinen garip bir boyuta seyahat etme yeteneğine sahip bir Quaestor. Unknown 9: Awakening’i 2024 sonbaharında PlayStation 4 ve PS5, Xbox One ve Series X/S ve PC’de yayınlandığında oynayabileceksiniz.

YouTube player

Monster Hunter Stories ve Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Daha sonra Monster Hunter Stories ve Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin’in yeniden yapımlarına hızlıca göz attık. Bu oyunların her ikisi de 14 Haziran 2024’te Nintendo Switch ve PlayStation 4’te yayınlanacak.

Enotria: The Last Song

Sırada tam anlamıyla grimdark esintileri taşıyan bir oyun var! Enotria: The Last Song 19 Eylül’de PC ve PlayStation 5’te yayınlanacak, ancak bekleyemiyorsanız, bir demo şimdi mevcut.

YouTube player

The First Descendant

The First Descendant, Nexon’dan gelen bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Bu bilimkurgu hikayesinde, insanlığı korumakla görevli savaşçılar olan Descendant’lardan biri olacaksınız. Oyun hem solo hem de dört oyunculu co-op imkanı sunacak.

Oyun 2 Temmuz 2024’te PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında satışa sunulacak.

YouTube player

Outersloth

Among Us’ın yaratıcısı Innersloth daha sonra yeni oyun fonu Outersloth’u tanıtmak için sahneye çıktı. Amaç, diğer bağımsız oyun geliştiricilerini desteklemek ve Innersloth’un Among Us üzerinde çalışırken istediği desteği onlara vermek.

Daha sonra halihazırda birlikte çalıştıkları Mars First Logistics, Battle Suit Aces, Mossfield Archives, One Btn Bosses, Rogue Eclipse ve Project Dosa gibi oyun ve stüdyolar tanıtıldı.

YouTube player

Among US animasyon dizisi

Summer Game Fest 2024 daha sonra televizyon programlarına geçerek yaklaşmakta olan Among Us animasyon dizisine hızlı bir bakış attı. Yakında geliyor.

YouTube player

Sonic X Shadow Generations

Sonic daha sonra Sonic X Shadow Generations’a bir bakış atarak sahneye çıktı. Fragman, Sonic’in hızlı bir kirpi olarak etrafta koşuşturduğu ve Shadow’un yeni güçlerine hızlı bir bakış attığı görüntülerle doluydu.

Sonic X Shadow Generations 25 Ekim 2024’te PC, PlayStation 4, PS5, Nintendo Switch ve Xbox Series X/S’de yayınlanacak.

YouTube player

Dune Awakening

Dune: Awakening, Frank Herbert’in destansı bilimkurgu serisinden esinlenen yedinci video oyunudur. (İptal edilen iki oyunu da sayarsanız dokuzuncu…) Dune’dan esinlenen geçmiş oyunların aksine, Dune: Awkaening, Shai-Hulud’un kral olduğu Arrakis’te geçen bir açık dünya hayatta kalma MMO’su.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de piyasaya sürülecek.

YouTube player

Battle Aces

Uncapped Games’ten Battle Aces’e ilk bakış animasyonlu bir fragman ve ardından oynanışa bir bakışla geldi. Battle Acess, ister bu türde yeni olun ister profesyonel, herkes tarafından oynanabilecek şekilde tasarlanmış bir RTS oyunu olacak. Geliştirici, gerçekleştirmeniz gereken tıklama sayısını azaltarak tipik RTS oynanışını kolaylaştırmayı amaçlamıştır.

Battle Aces yakın gelecekte kapalı beta sürecine girecek.

YouTube player

The Finals: Sezon 3

Sırada Kyoto’da geçecek olan The Finals’ın 3. Sezonuna bir bakış var. Bu yeni sezon 13 Haziran 2024 tarihinde yayınlanacak.

YouTube player

Alan Wake 2: Night Springs DLC’si

Alan Wake 2 geçen yıl şaşırtıcı bir şekilde müzikal bir sıçrama yaptı ve Remedy favori yazarlarına eziyet etmeyi henüz bitirmedi. Sam Lake, Alan Wake 2’nin fiziksel sürümünü ilk kez duyurmak için sahneye çıkarak küçük bir dans yaptı.

Adını Alan’ın eskiden yazarlığını yaptığı televizyon programından alan Night Springs DLC’si, üç tanıdık karakteri ‘What If’ senaryolarını keşfederken izleyeceğiniz üç bölümden oluşacak. The Twilight Zone esintilerine çok uygun – ve hepsinin süper jazzy bir tema melodisi var.

Alan Wake 2 için Night Springs DLC’si 8 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak, bu da muhtemelen siz bu yazıyı okurken çıkmış olacağı anlamına geliyor!

YouTube player

New World: Aeternum

Sahneye çıkan bir sonraki isim New World oldu: Aeterum – Amazon Games’in büyülü açık dünya RPG’sine gelecek büyük bir güncelleme. Bu oyunu 25 Ekim 2024’te PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’nin yanı sıra PC’ye geldiğinde artık tam tek oyunculu modda veya co-op olarak oynayabileceksiniz.

YouTube player

Honkai: Star Rail

Honkai: Star Rail, miHoYo’nun geçen yıl sunduğu yeni gatcha oyunuydu ve hala güçlü bir şekilde devam ediyor.

Bu Summer Game Fest’te Art of Dreaming fragmanına bir göz attık. Yakında çıkacak olan Farewell, Penacony güncellemesi 19 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak. Penacony bitkisindeki maceralarınızın sona erdiğini görecek, yeni karakterler ve etkinlikler sunacak.

YouTube player

Dark and Darker

Dark and Darker ile ortaçağ fantezisine geri döndük. Bu birinci şahıs macerasında, kendinizi mağaraları ve zindanları ya da gerçekten karanlık olan herhangi bir yeri keşfederken bulacaksınız. Bu yerler elbette hem büyülü hem de büyülü olmayan düşmanlarla dolu olduğundan güvenli olmaktan uzaktır.

Dark and Darker şu anda PC’de ücretsiz olarak mevcut.

YouTube player

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Capcom’un Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, Japon mitolojisinden esinlenen bir hack-and-slash kule savunma oyunudur. Bu efsanevi savaş oyununu 19 Temmuz 2024’te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de yayınlandığında oynayabileceksiniz.

YouTube player

Hyper Light Breaker

Hack-and-slash heyecanı Hyper Light Breaker ile devam ediyor. Bu oyunun senaryosunu co-op olarak tamamlayabilecek ve yaz sonunda PC’de yayınlandığında cel-shaded grafiklerinin tadını çıkarabileceksiniz.

Party Animals

Şiddet eylemleri gerçekleştiren sevimli hayvanlar daha sonra geçen yıl PC, Xbox One ve Xbox Series X/S’de yayınlanan Party Animals’ın fragmanıyla sahne aldı.

skate

Skate’in fragmanından önce M-Corp’un baktığı şehri gerçekten sevdiğine dair güvence aldık. Bu kaykay oyunu 2024 sonbaharında konsollara gelecek.

YouTube player

Palworld

Palworld, Ocak ayında dünya çılgına döndüğünden beri Sakurajima başlıklı ilk büyük güncellemesine bir bakışla geri döndü.

Bu güncelleme Japonya’dan ilham alan yeni bir ada, bir dizi yeni Dost (biri hazine sandığına benziyor – yani, Gimmighoul), yeni binalar, yeni seviye sınırı, yeni alt türler, özel Xbox sunucuları, yeni bir baskın, petrol kulesi kalesi, arena, yeni grup ve boss getirecek.

Palworld için Sakurajima güncellemesi 27 Haziran 2024 tarihinde gelecek.

YouTube player

Valorant

Daha sonra Valorant’ın bu yıl hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X/S’ye geleceği açıklandı. Oyunun 14 Haziran 2024 tarihinde sınırlı bir betası olacak, eğer ilgileniyorsanız mutlaka katılın.

YouTube player

Monster Hunter Wilds

Monster Hunter Wilds, Capcom serisinin tam olarak teneke üzerinde yazanları yapmaya odaklanan bir sonraki bölümüdür. Oyun 2025 yılında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.

Bu oyun için hala beklememiz gereken bir süre olsa da, karşılaşacağınız canavarlara, keşfedeceğiniz manzaralara ve tanışacağınız karakterlere iyi bir bakış attık. Şahsen, çöl bölgesinin özellikle güzel göründüğünü düşünüyorum.

YouTube player

Phantom Blade 0

Summer Game Fest 2024, Phantom Blade 0 için yeni bir fragmanla sona erdi – ve tamamı oynanıştan oluşuyordu. Çin dövüş sanatlarına odaklanan bu yaklaşan aksiyon RPG’sini oynamayı düşünüyorsanız, bunu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Phantom Blade 0 bir dünya turu demosuna sahip, bu yüzden size yakın bir yere gelip gelmediğini görmek için fragmanın sonunu kontrol edin.

YouTube player

Etkinliğin tamamını izlemek isterseniz sizi buraya alalım:

Summer Games Fest yayınını Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.