Oyun Haberleri

Ubisoft’un Star Wars Outlaws Oyunu 2024’te Geliyor

Ubisoft‘un merakla beklenen açık dünya oyunu Star Wars Outlaws, Disney Parks blog yazısında duyurulan bilgilere göre 2024’ün sonlarına doğru oyuncularla buluşacak. Daha önce geniş bir çıkış penceresine sahip olan oyun, bu yeni açıklama ile 2024’ün “sonlarına doğru” net bir çıkış tarihine sahip.

Star Wars Evreninde Özgürce Gezinti

“Açık dünya Star Wars oyunu Star Wars Outlaws, galakside hem ikonik hem de yeni farklı gezegenleri keşfetme imkanı sunacak.” Disney Parks blog yazısında belirtilen bu özellik, oyunculara geniş bir Star Wars evreninde özgürce dolaşma şansı tanıyacak. Oyuncular, yeni bir hayata başlamak ve özgürlüğü aramak için Kay Vess karakteri olarak risk alabilecekler.

Star Wars Outlaws

Yeni Yetme Kay Vess’in Hikayesi

Oyunun odak noktası, yeni yetme bir kötü adam olan Kay Vess‘in hikayesi olacak. Kay Vess, yoldaşı Nix ile birlikte galakside macera dolu bir yolculuğa çıkacak. Oyuncular, Jedi olmayan bu karakterle derinlemesine sürükleyici bir Star Wars hikayesini deneyimleyecekler.

Oyunun Yaratıcılarından İlginç Ayrıntılar

Ubisoft’un anlatı yönetmeni Navid Khavari, oyun hakkında ilginç detaylar paylaştı. Oyuncuların yaya olarak, speeder’a veya gemiye binerek gezegenler arasında özgürce seyahat edebilecekleri belirtilirken, oyunun Starfield’ın yükleme ekranlarına kıyasla ne kadar sorunsuz olacağı ise henüz net değil.

YouTube player

Kay Vess’in Karakteri ve Hikayesi

Kay Vess’in bir Jedi olmadığını vurgulayan Khavari, bu karakterin henüz her şeyi çözmemiş ve her zaman doğru cevaplara sahip olmayan bir yapısı olduğunu ifade etti. Oyuncuların, Kay Vess’in karmaşık dünyasında kendilerinden bir parça bulmaları hedefleniyor.

Star Wars Outlaws’un Beklentileri

Star Wars Outlaws, özellikle Star Wars hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Ancak geliştirici, oyuna açık dünya olmasına rağmen 300 saatlik epik, bitmek bilmeyen bir RPG olmayacağını belirtti. Bu, oyunculara geniş bir evrende özgürce keşif yapma ve heyecan verici görevlere atılma şansı tanıyacak.

Bu açıklamalarla birlikte, Star Wars Outlaws’un 2024’ün sonlarına doğru oyuncularla buluşması bekleniyor. Oyun, PC, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 platformları için geliştiriliyor. Gezegenlerin elle hazırlanacak olması ve oyunun boyutu, Assassin’s Creed’deki iki “bölgeye” eşdeğer olacak şekilde planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.