Oyun Haberleri

Star Wars Jedi: Survivor Ertelendi, Artık 28 Nisan’da Çıkacak

Respawn, Star Wars Jedi: Survivor için çıkış tarihini erteledi. İçeriği tamamladıklarını söyleyen firma, bu ek 6 haftayı hata temizlemek ve oyuncu deneyimini iyileştirmek için kullanacaklarını açıkladı.

Açıkçası böyle haberlere nasıl tepki vermemiz gerektiğini de artık bilemiyoruz. Oyunu hatalı çıkarmamak adına tarihin ertelenmesi tabii ki tercih ettiğimiz bir şey. Fakat çoğu oyunun bu ertelemelere rağmen hatalı çıktığına da şahit olduk. Dolayısıyla bu mesajı “işler yolunda gitmiyor” olarak yorumlamak da mümkün. Biz yine de bardağın dolu tarafını tercih edelim ve hataları temizleyeceklerine sevinelim.

Her halükarda 2023 Star Wars hayranlarını mutlu edecek bir yıl olacağa benziyor. 1 Mart’ta The Mandalorian’ın üçüncü sezonu gelecek. Normalde 17 Mart’ta çıkacak olan Star Wars Jedi: Survivor da 28 Nisan‘a ertelendi. Mayıs’ı da May the Fourth sebebiyle zaten Star Wars coşkusuyla yaşıyoruz. Yani bu ilkbahar yine Star Wars dolu geçecek. Yılın devamında da Ahsoka dizisini görme şansı bulacağız.

Jedi: Fallen Order ile Jedi: Survivor arasında geçen 5 yılda neler olduğunu anlatacak olan Star Wars Jedi: Battle Scars romanı da var bu arada. O Mart’ın başında yayımlanacak. Fakat bu, romanın orijinal diliyle çıkacağı tarih. Türkçe çevirisinin olup olmayacağını bilmiyoruz. Fakat umudumuz Star Wars hayranı bir yayınevimizin bu konuda adım atacağı yönünde.

Jedi: Survivor hakkında bildiklerimizi özetleyen habere buradan ulaşabilirsiniz.

The Game Awards sırasında yayınlanan fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.