Oyun Haberleri

Star Wars: Hunters Oyununun Çıkış Tarihi Açıklandı!

Zynga tarafından geliştirilen Star Wars: Hunters oyununun çıkış tarihi yıllar süren beklemenin ardından belli oldu. Oyun 4 Haziran’da Switch, iOS ve Android için çıkış yapacak.

Zynga, Star Wars: Hunters’ı ilk olarak Mart 2021’de duyurdu. O yılların sonuna doğru piyasaya sürmeyi planladı. Ancak Zynga 2021’den 2022’ye erteledi, ertelemenin sebebi olarak açıklamaları oyunun ” yüksek beklentileri karşılaması” yönündeydi. 2022 yılı sonrasında 2023 yılı olarak değiştirildi, bu da yetmedi çıkış tarihi 2024 yılına kaydı. Şimdi neredeyse 3 yılın ardından gerçek bir çıkış tarihine sahibiz. Ayrıca lansman gününde nasıl bir içerik sunacaklarına dair ayrıntıları da açıkladılar.

Star Wars: Hunters Sith

Oyun piyasaya çıktığında destek, saldırı, tank olmak üzere üç sınıfa sahip olacak. Ayrıca oyun 4’e 4 üçüncü şahıs aksiyonuna sahip beş savaş alanı içerecek. Ewok köyü, Tatooine’deki Dune Sea Outpost (Deniz Karakolu), Death Star Crossfire ( X-wing’ler ve TIE avcı uçakları saldırırken oyuncuları mücadelenin içine atıyor) artı dağların derinliklerinde yer alan bir Imperial Railcrawler Facility’de (Demiryolu tesisi) yer alan Vandor Railyard (Demiryolu sahası) var.

Ayrıca, lansman sırasında dört oyun modu içerecek. Squad Brawl’da (Takım Kavgası) takımlar 20 elemeye ilk ulaşan olmak için yarışırken, Dynamic Control (Dinamik Kontrol) takımlara dört adet dönen kontrol noktasını ele geçirme görevi veriyor. Power Control (Güç Kontrolü) bu kontrol noktalarını tutmakla ilgiliyken, Trophy Chase (Kupa Kovalamaca) takımları TR0-F33 Trophy Droid’i tutmak ve yüzde 100’e ilk ulaşan olmak için zorluyor. İlginç bir şekilde, en son BioWare’in Star Wars: The Old Republic MMO’sunda görülen ve 2022’de Hunters’a dahil edileceği söylenen Huttball modundan hiç bahsedilmiyor.

YouTube player
Star Wars: Hunters Fragmanı

Zynga, çıkış gününde Star Wars: Hunters’da bulunacak karakterlerin tam listesini paylaşmadı. Fragmanın sonundaki sıralama bazı karakterleri ve yeteneklerini bize gösteriyor.

Muhtemelen Star Wars: Hunters’ın Switch, iOS ve Android’de 4 Haziran’daki lansmanı yaklaştıkça daha fazla ayrıntı paylaşılacaktır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.