Oyun Haberleri

SkyWind ile Morrowind’i Yeniden Yaşayacağız

skywind-banner

The Elder Scrolls serisinin son oyunu Skyrim, üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hâlâ oynanmaya devam ediyor. Serinin en başarılı oyunlarından Morrowind ise biraz eskidiği için yeni oyuncular tarafından çok rağbet görmüyor.

Bir grup The Elder Scrolls hayranı tasarımcı, Morrowind’i yeniden tasarlayarak Skyrim görselleri kalitesinde hazırlıyorlar. Bu projenin ismi de SkyWind!

skywindSkyWind, 8 mod yapımcısının 2 yıl önce çalışmaya başlayarak hazırladığı yenilenmiş bir mod. Şu anda 70’ten fazla gönüllünün çalıştığı bir proje haline gelen SkyWind’de sanatçılar, kod yazılımcıları ve seslendirme sanatçıları da gönüllü olarak çalışıyor.

Skyrim oyunu için hazırlanan bu mod ile Morrowind toprakları, Skyrim’e gelmiş oluyor. Şöyle ki, SkyWind modu hazırlandığında Skyrim oyununun grafikleri ve kalitesiyle Morrowind oynama fırsatı bulacaksınız. Böylelikle 12 yıllık bir oyun da yenilenmiş şekilde hayat bulacak.

Morrowind oyunundaki ormanların, binaların birebir modellendiği SkyWind modu sayesinde yeni oyuncular da serinin en başarılı oyunlarından biri olan Morrowind’i tekrardan oynama fırsatı bulabilecekler.

Bizim de bir süredir takip ettiğimiz ekip yeni bir yapım videosu paylaşıp son durumu bizlere sunmuşlar. Biz de lafı fazla uzatmadan sizlere sunalım.

İşte SkyWind yapım videosu:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.