Oyun Haberleri

Running Fable, Xbox ve Nintendo Switch’e Geliyor

Meksikalı oyun geliştiricisi Seashell Studio, çok oyunculu yarış strateji oyunu Running Fable‘ı PC’den sonra Xbox ve Nintendo Switch‘te de yayınlamaya hazırlanıyor.

Seashell Studio tarafından 4 Kasım 2022‘de Steam‘de yayınlanan Running Fable, Nintendo Switch, Xbox Series X|S ve Xbox One için de piyasaya sürülecek. Bu da, sevilen fabl karakterlerini platformlar arası yarıştırmayı mümkün kılacak.

YouTube player

10 oyuncunun katılabildiği aile dostu parti oyunu Running Fable‘ın oynanış özellikleri şöyle:

  • Gerçek zamanlı eşya yerleştirme – haritanın her yerine stratejik olarak eşya ve tuzaklar yerleştirin. Diğer oyuncular yarış başlayana kadar yerleştirmelerinizi göremeyecek! Karaya, suya, havaya ve hatta bir çalının altına bir tuzak yerleştirmeyi seçebilir ve yarış parkurunu büyük ölçüde değiştirebilirsiniz.
  • Kupaya doğru yarışın – Koşun, zıplayın, atlatın, uçun ve tavşan gibi koşarak kupaya ulaşın!
  • Kupa Puanı + Tuzak Puanı = Tur Puanı – Hedefe olabildiğince hızlı ulaşarak veya tuzaklarınızı kurnazca yerleştirerek toplam puanınızı artırın. Her ikisinin karışımı zaferi kutlamanın anahtarı.
  • Özelleştirilebilir karakterler – 40’a kadar farklı özelleştirme seçeneği. Her oyuncu, çevrimiçi lobideki her tur arasında bile karakterlerini çok çeşitli şapkalar, kıyafetler ve alay animasyonları ile giydirebilir.

Duyuruyu yapan Seashell Studio‘dan Rodrigo Cuadriello, “Running Fable’ın çocuk masalından çıkıp çok oyunculu hale geldiğini ve yakında platformlar arası hale gelerek online deneyimin ötesine geçeceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Umarız ısınmışsınızdır çünkü sadece en azılı koşucular bitiş çizgisine ulaşabilecek” dedi.

Bizi sosyal medya kanallarımız dışında Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.