Sinema Haberleri

Kingsman Serisinin Öncesini Anlatan Film Çekilecek

Disney’in Fox’u satın almasının ardından Kingsman serisinin de yeni bir yöne doğru çevrileceği aşikardı. Serinin öncesini anlatacak film için çalışmalara başlanmış.

Henüz resmiyete kavuşmasa da Disney, yeni bir Kingsman filmi için Fox altındaki çalışanlarına emri vermiş. Tüm serinin öncesini anlatacak, Kingsman’ın nasıl kurulduğunu gösteren bir film için çalışmalara başlanmış.

Filmin yönetmenliğini yine Matthew Vaughn’ın yapacağı söylenmekte. Kadro için de henüz ortada bir isim yok. Fakat filmin Eggsy üzerinden işlenmeyeceği belirtiliyor. Film gizli örgütün nasıl kurulduğunu anlatacakmış. Yani yeni bir kadro oluşturulması olası.

Önceki filmlerde, Kingsman örgütünün gizli karargahı olan terziden bahsedilirken, Harry, dükkanın 1849 yılında kurulduğuna ilişkin bir cümle kurmuştu. Belki de 19. yy sonunda, Victorian Çağı’na yakışan bir dedektiflik ve suç filmi çekilebilir.

Yine de şunu biliyoruz ki Mark Millar’ın orijinal çizgi roman serisinde, tüm hikaye Eggsy üzerinden anlatılıyor, geçmişe dair çok fazla bilgi sunulmuyordu. Ortaya nasıl bir şey çıkacağı meçhul.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.