Oyun Haberleri

Quidditch Tutkunları Mutlu! Quidditch Champions Oyunu Duyuruldu

Hogwarts Legacy oyununda neden Quidditch oynayamadığımız belli oldu. Warner Bros. Games, Harry Potter: Quidditch Champions adında “bağımsız bir Quidditch deneyimi” oyunu duyurdu.

Oyunun SSS sayfasına göre Harry Potter: Quidditch Champions, oyuncuların Büyücülük Dünyası’nın ikonik sporuna ve “rekabetçi, çok oyunculu bir ortamda arkadaşlarıyla birlikte diğer süpürge maceralarına” katılmalarına olanak tanıyacak. Oyunu oynamak için internet bağlantısı gerekiyor, bu nedenle Warner Bros. Games insanların yeni Harry Potter oyununu denemeleri için sınırlı bir oyun testi düzenliyor.

Bu açıklama, Hogwarts Legacy oyunundaki kocaman Quidditch sahasında neden bir kez olsun maç yapamadığımızı da açıklıyor.

Test sırasında oyunu tek başınıza oynayabilir ya da arkadaşlarınızla ve çevrimiçi olan diğer kişilerle takım kurabilirsiniz. Ayrıca karakterinizi istediğiniz gibi yaratabilecek ve özelleştirebileceksiniz.

Quidditch Champions, Suicide Squad: Kill the Justice League’in geliştirilmesinde de rol alan Unbroken Studios’ta birkaç yıldır geliştiriliyor.

Warner Bros Games, oyunu yayınlayan Portkey Games ile birlikte Quidditch Champions’ın Harry Potter serisiyle bağlantısı hakkında aşağıdaki açıklamayı yaptı:

Portkey Games, kitapların ve filmlerin doğrudan uyarlaması olmasa da, oyunlar Büyücülük Dünyası’nın büyülü evrenine sıkı sıkıya bağlıdır. J.K. Rowling’in orijinal vizyonuna sadık kalırken, Portkey oyun geliştiricileri, hayranların kendilerini Büyücülük Dünyasına kaptırmaları için yeni yollar yaratarak yeni bir alan çiziyor.

Oyuna ilk kez göz atmak isterseniz resmi Quidditch Champions web sitesinde playtest için kaydolabilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için oyunun Discord sunucusuna katılın. Playtestler 21 Nisan‘da başlayacak.

Kaynak: IGN

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.