Oyun Haberleri

Bioware Yeni Oyunu Anthem’i Duyurdu!

Yıllardır ortalıkta dolanan dedikodular ve adeta bir sır perdesi arkasında ilerleyen uzun bir sürecin ardından Bioware, gizemli projesi Project Dylan’ın gerçek kimliğini açıkladı. Bioware, EA Games’in E3 sunumu sırasında yeni oyunu Anthem’i resmi olarak duyurdu!

YouTube player

Freelancer” olarak adlandırılan karakterlerimizle görevimiz, etrafı duvarlarla çevrili şehrimizi ve insanlığı korumak olacak. “Javelin” adlı özel zırhlarımızla duvarın dışına çıkarak çeşitli görevleri tamamlayacağız. Birden fazla işlevi olan Javelin zırhlarının birden fazla çeşidi olacak ve oyuncular zırhlarını, kendi oynayış tarzlarına göre kişiselleştirebilecekler.

İlgili Makaleler
YouTube player

2000 yılından beri sadece RPG oyunlarına odaklanmış olan Bioware, Anthem ile yeni sulara açılacak. Mass Effect: Andromeda ile eleştiri oklarının hedefi oluşunun ardından gelecek Mass Effect projelerini rafa kaldıran ve diğer büyük serisi Dragon Age ile ilgili çalışmalarını 2018’e kadar erteleyen Bioware, tamamen yeni projesine odaklanacak gibi görünüyor. Bioware’in açıklamasına göre Anthem ile amaçladıkları ise oyunculara yeni bir deneyim yaşatmak ve onlara ilkel bir dünyanın güzelliklerini göstermek.

Anthem, 2018 sonbaharında oyuncularla buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Sırf ME:Andromeda’yı boşlayıp bu oyuna odaklandıkları için Bioware’i hiç affetmeyeceğim. Gameplay videosunun daha ilk saniyelerinde görüntüye gelen adamın yüz mimiklerini görünce lanet olsun dedim.

  2. senin ile aynı duyguları paylaşan milyonlarca oyuncu var. Sırf adı var diye koca seriyi boşladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.