Sinema Haberleri

Channing Tatum, Gambit İçin İmzayı Attı

gambit-banner

Bildiğiniz gibi son bir kaç gündür ortalıkta Channing Tatum‘un Gambit rolünden vazgeçtiğine dair haberler dolaşıyordu, biz de bu söylentilerden sitemizde bahsetmiştik.

Oyuncunun yönetmenlik merakı nedeniyle projeden çekileceğinden, hatta solo Gambit filminin komple rafa kaldırılacağından bahsediyordu. Tatum bugün tüm bu söylentileri boşa çıkararak, Gambit için 20th Century Fox ile resmi olarak anlaştı.

Oyuncunun projeden çekileceği yönündeki iddialara ise The Hollywood Reporter şöyle açıklık getiriyor, “Anlaşma sürecinde ünlü oyuncu ve stüdyo arasında ufak bir gerginlik yaşandığı doğru ama bu tarz durumlar A sınıfı oyuncularla anlaşma yaparken oldukça doğaldır.”

Yani durum, haber sitelerinde ve sosyal medyada okuduğumuz kadar ciddi değilmiş, Tatum’un projedeki yeri bir an için bile ciddi anlamda tehlikeye girmemiş hatta oyuncu şimdiden Gambit rolüne başarıyla bürünebilmek için hazırlıklara başlamış.

gambit-channing-tatum

Anlaşmada çözümlenmesi gereken en önemli nokta ise Gambit’in gelecek X-Men filmlerinde yer alıp almayacağıydı. Fox’un açıklamasına göre, Gambit onların gözünde Hugh Jackman’ın Wolverine’i gibi birçok filmde yer alabilecek ve kendi solo filmleri de olabilecek anahtar bir karakter. Hatta öyle ki, yeni nesil X-Men filmlerinde Wolverine’in yerini dolduracak kilit isim Gambit bile olabilir.

Rupert Wyatt‘ın (Rise of the Planet of the Apes) yönetmen koltuğuna oturacağı Gambit filmi 17 Ekim 2016‘da vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bir gün anlaşmadan kendini fes ediyor, ertesi hop ‘Yok, yok ben değiştirdim fikrimi, Geliyorum ben geliyorum’ misali parti bitmek üzereyken zil çalan misafir gibi anlaşmayı kabul ediyor. Çok değil daha geçen gün kendini filmini yönetmek için Gambit’de rol almak istemediğini ifade etmişti. -Güçlü kaynaklardan gelen doğrulanmamış resmi fısıltı böyle söylüyordu.- Şimdi tekrar Gambit kadromuzda Mike XXL… Ne diyelim? Umarım bu sefer ciddidir ve fikirini tekrar değiştirmez lakin Tatum sevdiğim oyuncular listesinde kendine yer etmiş bir isim olduğu için kendisini bir Marvel filminde izlemek isterim. Bana da büyük keyif verir hani.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.