Oyun Haberleri

Pillars of Eternity 2 Geliştirilme Aşamasında

pillars-of-eternity-banner

Elde ettiği bu kadar başarının ardından beklenen sonunda gerçekleşti. Konumuz tabii ki son yılların başarılı RPG oyunlarından biri olan Pillars of Eternity’nin devam oyunu.

Obsidian Entartainment’ın CEO’su Feargus Urquhart, Pillars of Eternity 2’nin Obsidian’da geliştirilmekte olduğunu doğruladı ve yine Kickstarter’dan geçecek yolu.

Gamepressure.com’un Krakow’daki Digital Dragons 2016 konferansı sırasında yaptığı röportajda Urquhart şunları söyledi; “Açıkçası tahmin ettiğiniz gibi Eternity 2 konusunda ilerlemeye başladık. Büyük olasılıkla bizim ilgilenmek istediğimiz bir şey. Verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimizi düşünüyorum ve Eternity 2 için başlayabiliriz ve insanlar tekrar bizi destekleyeceklerdir çünkü bize güveniyorlar.

pillars-of-eternity-white-march

Eternity 2 duyurulmadı. Bunun kabul edilmemesi saçma geliyor bana. Birisi bana ‘oyun üstünde çalışıyor musun’ diye sorduğunda ‘peki, sen çalışmıyor musun’ diye cevap veriyorum ve ‘öyleyse çalışıyor olmalısın’ diye cevap veriyorlar ve ‘Tabii ki’ diye yanıtlıyorum.”

Pillars of Eternity’nin devam haberi büyük bir haber. Özellikle Kickstarter’da destek toplayacak olması daha da güzel bir haber. Benim gibi ilk oyunda kendini kaybedenlerin destekleriyle Kickstarter’da koyulan her hedefin aşılacağına ve içerik açısından birinci oyunun gerisinde kalmayacağına, hatta geçeceğine inanıyorum.

Şu an Obsidian’ın birçok projesi olduğundan yakın zamanda bir duyuru veya video beklemek zor ama o gün, Eora’da tekrar dolaşacağımız gün, gelecek arkadaşlar. Uzaktan görünmesi bile heyecan verici.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.