Haberler

Dört Yeni Sonic The Hedgehog LEGO Seti Geliyor!

LEGO ve SEGA işbirliği ile ilk kez 2021 yılında Sonic LEGO setine kavuşmuştuk. Yapılan yeni duyuruya göre bu yaz dört yeni Sonic Lego seti daha geliyor.

LEGO’nun yaptığı en iyi işlerden biri, hayır cüzdanınızdaki tüm paraya göz koymak değil, birçok önemli marka ile lisans anlaşması yapması. Nintendo ile yaptıkları Super Mario lisans anlaşması, ortaya inanılmaz keyifli setler çıkartırken, aynı zamanda küçük yaştaki LEGO severler için de interaktif bir oyun alanı oluşturulmasını sağlıyor.

YouTube player

Oyun dünyasının ikonik karakterlerinden sadece Mario, bir LEGO seti olarak karşımıza çıkmadı tabii. Sonic the Hedgehog da 2021 yılında kendi LEGO setine kavuşmuştu. LEGO Ideas altında yayınlanan 21331 numaralı Green Hill Zone oldukça sevilmişti. Set henüz emekliye ayrılmadı ama aradan iki yıl geçtiğini de hatırlatayım. Yani koleksiyonunuza katmak istiyorsanız, çok daha uzun süre beklemeyin derim.

LEGO ve SEGA’nın ortak duyurusuyla, Sonic markasına dört yeni set daha geleceği duyuruldu. 76994 kod numaralı Sonic’s Green Hill Zone Loop Challange; 76991 kod numaralı Tails’ Workshop and Tornado Plane; 76992 kod numaralı Amy’s Animal Rescue Island; 76990 kod numaralı Sonic’s Speed Sphere Challange duyurulan setler arasında. Bu setler boyut ve parça sayısı bakımından daha az gözüküyor. Bu yüzden fiyatlarının da ortalama olması bekleniyor.

Setlerin bir diğer özelliği de Sonic minifigürünü bir topun içine koyarak fırlatacak bir düzenek inşa edilecek olması. Green Hill ve Sonic’s Speed setlerinde bu fırlatma butonunu kullanarak interaktif bir eğlence alanı sağlanacak. Yani aslında Super Mario’da yapılan sistemin bir benzerini bu setlerde kullanacaklar.

Dört set 1 Ağustos tarihinde raflardaki yerini alacak. Henüz bir fiyatlandırma belirtilmedi fakat önümüzdeki aylarda bu detayın da ortaya çıkması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.