Oyun Haberleri

Norman Reedus Açıkladı: Death Stranding 2 Yapım Aşamasında

İlk oyunun baş karakterine gerek görünümü gerekse sesiyle hayat veren Norman Reedus, Death Stranding 2 için görüşmeler halinde olduğunu ve serinin devam oyunu için hazırlıkların yapıldığını açıkladı.

Walking Dead ve Death Stranding‘in yıldızı Norman Reedus, IGN Brazil’e verdiği röportajda, Hideo Kojima yapımı oyunun devamı geleceği konusunda açıklamalar yaptı. Bu Death Stranding’in devam oyunu hakkında gelen ilk haber değil. Daha öncesinde, oyuna bir ek paket geleceği konusunda da bir haber yayılmıştı.

Death Stranding, Hideo Kojima yapımı, Kojima’ nın geri dönüşünün temsili hale gelmiş bir post-apokaliptik temalı oyun. Geçtiğimiz haziran ayında Gamescom 2021 Opening Night canlı yayınında, “Death Stranding Director’s Cut” fragmanını da gördük. Gelişen birçok haberin ve duyumun ardında, nihayet devam oyunun geleceği hakkında net bir bilgiye sahip olduk. Çıkış tarihi üzerine herhangi net bir açıklama yok.

Öte yandan, Hideo Kojima önceden yaptığı açıklamalardan birisinde, planları arasında birden çok oyunu aynı anda yapmayı planladığını açıklamıştı. Adı henüz belli olmayan bir korku oyununun yanı sıra Death Stranding 2 çalışmalarını da sürdürmekte olduğu artık netleşmiş oldu.

Sizin en çok sevdiğiniz Hideo Kojima yapımı oyun hangisi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.