Oyun Haberleri

New World Yapımcılarından Açıklama: Yakın Zamanda Herhangi Bir Konsol Hazırlığımız Yok

New World hızlı bir girişle MMORPG dünyasını canlandırdı. Dolayısıyla, akıllarda oyunu platformlar arası oynayabilecek miyiz sorusu dolanmakta….

New World Twitter hesabı tam anlamıyla bu tarz sorulara gün boyunca maruz kalıyor. “New World belirli bir süre yalnızca PC için oynanabilir olacak,” tweeti üzerine tepkiler de beraberinde geldi. Oyuna sahip olanların oyuna girmek için sıra beklemesi, sunuculardaki uzun bekleme sürelerine rağmen 700 bin oyuncu barajını aşan bir oyun için gayet makul bir eleştiri.

Günümüz dünyasında cross-platform oyunlara aşinalığımız gitgide artmışken bu denli sükse sağlamış bir yapım için bir süre daha PC üzerinden diretilmesinin ne tür bir mantıklı açıklaması var merak ediliyor. Elbette, bu oyuncuları Steam’e çekmek için yapılmış bile olabilir orasını bilemiyoruz.

Oyunda bir çok bug, problem, server sorunları, çökmeler gibi yeni bir MMORPG için artık kronikleşmiş ve rahatlıkla ön görülebilen sorunlar gözlenmekte. Şüphesiz tüm bu sorunlar ilerleyen güncellemelerde giderilecek. Bahsettiğimiz oyunun MMORPG olması, bazı zamanlar klavyenin dahi yetersiz kalabilmesi, şüphesiz konsol entegrasyonunu zora iten sebeplerden bir tanesi. Şimdiye dek yaptığımız gözlemlerde belli başlı MMORPG’leri konsola aktarırken, oyun mekaniğindeki zorunlu değişiklikleri gözlemledik. Bu denli beğenilen ve beklenti yaratan oyun kuşkusuz konsollara da gelecektir. Ancak, bu haberi almak için uzun bir süre bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

Sizler New World’ü oynadınız mı? Sizleri tatmin etti mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.