Oyun Haberleri

Netmarble ve Marvel Ortaklığından İlk Açık Dünya RPG Oyunu: Marvel Future Revolution

Netmarble ve Marvel işbirliğinden doğan ilk açık dünya RPG mobil oyunu Marvel Future Revolution’ın detayları PAX East’te açıklandı. Hikayesiyle geleceğe pencere açan oyun, en sevilen Marvel Süper Kahramanları ve Süper Kötüleri ile en ilginç mekanlara adım atmamızı sağlıyor.

Marvel Future Fight mobil oyununu geliştiren Netmarble Corp., Marvel Future Revolution için bir kez daha Marvel Entertainment ile bir araya geldi. Oyun, yeni hikayesi, hayranların en sevdiği Marvel Süper Kahramanları ve Süper Kötüleri ile Marvel’in ilk açık dünya mobil oyunu olma özelliğini taşıyor.

Marvel Kahramanları Evreni Kurtarmak İçin Savaşıyor

Marvel Comics yazarı Marc Sumerak (Avengers, Thor, Iron Man, Fantastic Four, Black Panther, Captain Marvel, vb.) tarafından yazılan Marvel Future Revolution’ın hikayesi, tüm boyutlardaki pek çok Dünya’nın etkileşimi ile ortaya çıkan yeni ‘Primary Earth’ ile başlıyor. Yeni kurulan ‘Omega Flight’ ajanı olarak Süper Kahraman takımında yer alan oyuncular, Süper Kötüler ile acımasız bir çarpışmaya girerek şüpheli olaylara son verip evreni kurtarmaya çalışacak.

Netmarble Yürütücü Yapımcısı Andy Kang, yeni oyunları için, “Netmarble, Marvel ile başarılı ortaklığını sürdürme konusunda çok heyecanlı, özellikle de Marvel Future Fight’ın 5’inci yılının dolmasına az kalmışken… Marvel ve mobil oyun hayranları ile yeni bir açık dünya deneyimini paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

YouTube player

AAA Kalitesinde Görsellerle Oyun Deneyimi

Netmarble ve Marvel, 1 Mart 2020 tarihinde PAX East 2020 Fuarı’nda resmi Marvel Future Revolution tanıtım videosunu paylaştı ve katılımcılara oyunu ilk kez göstermiş oldu. Oyun, tamamı 3D olan, AAA kalitesinde görseller ile devasa boyutta ve eşsiz özgürlükte bir oyun deneyimi sunuyor. İki şirket arasındaki bu yeni ortaklık, oyunculara ve Marvel hayranlarına Captain America, Captain Marvel, Spider-Man ve Doctor Strange gibi pek çok Süper Kahraman karakterinden biri olarak, Xandearth, Sakaar ve diğer ikonik mekanları içeren açık bir dünyaya adım atma şansı veriyor.

Marvel Games Başkan Yardımcısı ve Kreatif Yöneticisi Bill Rosemann, “Marvel Evrenini genişleyen bir açık dünya olarak deneyimlemek isteyen hayranları, Marvel Future Revolution ile yeni sıra dışı yerlerde gezinme şansının yanı sıra, en sevdikleri Kahramanları daha önce görülmemiş kostüm kombinasyonlarıyla giydirme şansını elde edecek” dedi ve ekledi: “Neredeyse beş yıldır başarıyla devam eden Marvel Future Fight ortaklığından sonra Netmarble ile bir kez daha çalışacağımız için heyecanlıyız ve Marvel Future Revolution ile oyunculara arkadaşlarıyla beraber sayısız eğlenceli saat geçirebilmelerini sağlayıp evreni kurtarmalarını dört gözle bekliyoruz.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.