Oyun Haberleri

Netflix, Yüksek Bütçeli PC Oyunu Üzerine Çalışıyor

Netflix, oyun konusunda mobil platformun ötesine geçmeye başlıyor. Yeni bir iş ilanı, Netflix’in yüksek bütçeli, yani AAA türünde bir oyun yapacağını gösteriyor.

MobileGamer.biz tarafından tespit edilen bu ilanda yakında çıkacak bir AAA PC oyunu için oyun yönetmeni aranıyor.

netflix games

İlanda, “Yepyeni bir AAA PC oyununda, oyun yönünü ve yaratıcı vizyonu oluşturmamıza yardımcı olacak yaratıcı ve son derece yetenekli bir Oyun Direktörü arıyoruz” diyor. “Oyun Direktörü olarak, Netflix’in şirket içinde geliştirilen ilk nesil orijinal oyunlarından birinin kreatif lideri olacaksınız,” diye belirtiliyor.

Netflix şimdiye kadar mobil platformda oyunlar yayınladı ancak ilan, firmanın PC oyunları anlamında da atılımlar yapacağını görmek açısından dikkate değer. İlanın diğer kısmında, “FPS ve/veya üçüncü şahıs nişancı oyunları deneyimi tercih edilir,” ifadesi de öne çıkıyor.

Netflix’in şu anda sunduğu oyunların çoğu görece casual oyunlar ve aksiyona dayalı değiller. Ayrıca PC oyunu, platformundaki diğer oyunlar gibi oyun içi ödemelere sahip olmayacak çünkü listede bu yönetmenin “para kazanma nedeniyle herhangi bir rekabet eden tasarım kısıtlaması olmaksızın bir oyun oluşturabileceği, gönderebileceği ve çalıştırabileceği” belirtiliyor.

netflix games oyun

Bu oyun, ilerleyen dönemde Netflix bünyesinde bir film veya diziye de dönüşebilir. İş ilanı, “bir Netflix filmine/dizisine layık” karakterler ve bir anlatı yaratabilecek adaylar istiyor.

Bu ilanın arkasında, muhtemelen geçtiğimiz gün Netflix ve cloud gaming haberinde duyurduğumuz stüdyo yer alıyor.

Aksiyon odaklı bir oyun olduğu tahmin edilen oyun hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. Netflix bir duyuru yapacak mı merakla bekliyoruz.

Kaynak: ComingSoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.