Oyun Haberleri

Netflix, 2 Stranger Things Mobil Oyunu ile Oyun Projesini Test Ediyor

Netflix, oyun endüstrisindeki ilk testini 2 Stranger Things mobil oyunu ile yapıyor. İlk etapta Polonya‘daki Netflix kullanıcılarının deneyimlemeye başladığı yeni sistemde Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3: The Game oyunları yer alıyor.

Akış servisine mobil oyunları dahil etmeyi planlayan Netflix ilk testine başladı. Polonya‘da test edilen Netflix mobil oyun özelliği kapsamında; platformun Android uygulamasında Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3: The Game oyunları oynanabilecek.

Netflix Mobil Oyunları Nasıl Oynanıyor?

Mobil oyunlar Netflix‘in Android uygulamasında “Play Mobile Games” adlı menüde yer alacak. Mobil oyunların simgelerine dokunulduğunda indirme seçeneği gelecek. Böylelikle Netflix kullanıcıları Google Play‘e yönlendirilecek. Netflix‘in Polonya‘da Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3: The Game oyunlarıyla başladığı mobil oyun projesi, dahil edilecek oyunların reklamsız ve oyun içi satın almasız olmaları ile dikkat çekiyor.

Netflix‘in BonusXP adlı stüdyoya yaptırdığı oyunlardan Stranger Things 3: The Game, orijinal Stranger Things dizisinin 3. sezonunun oynanabilir içeriğine sahip. Stranger Things: 1984 oyunu ise 80’lerdeki atari oyunlarına benzer aksiyon macera oyunu olarak tanımlanıyor.

Netflix‘in oyun endüstrisine adım adım girdiği projenin Polonya‘dan sonra diğer ülkelere ne zaman geleceği ise henüz açıklanmadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.