Sinema Haberleri

Warner Bros. DC Stüdyoları’nın Başına Todd Phillips’i Atamak İstemiş

Warner Bros., DC Stüdyoları’nın CEO pozisyonu için James Gunn ve Peter Safran ile anlaşmadan önce Joker filmiyle 3 Oscar adaylığı olan Todd Phillips‘e teklif götürüp yalvarmış.

Yalvarmış diyorum çünkü New York Post‘un kaynakları olayı birebir bu kelimeyi kullanarak aktarmış. Ve zaten haber sitesi bu ifadeye DC Stüdyoları’nın CEO’luğunu kimsenin istemediğini iddia ederken yer veriyor.

Gerçekten de Warner Bros. ve DC Stüdyoları son zamanlarda kötü bir dönemden geçiyor. Rakipleri Marvel’a göre sinema salonlarında bile çok daha başarısız oluyorlar. Halbuki sinema salonlarının karanlık atmosferi tam DC filmlerinin parlayacağı yer olmalıydı.

İlgili Makaleler

Mesela Sony’nin çok eleştirilen Venom: Let There Be Carnage filmi dünya çapında 560 milyon dolar kazanırken ve Disney’in en az sevilen MCU filmi Thor: Love and Thunder gişede 760 milyon doları bulmuşken Rock‘ın popülerliğinin gücünü de kendine destek alan Black Adam 400 milyon dolar dahi kazanamadı.

Ki televizyon yapımlarından bahsetmiyorum bile. Zaten bahsetmiyoruz da. Farkındaysanız HBO Max’te yayınlanan DC dizilerini hiç konuşmuyoruz. Haberini dahi yapmıyoruz. Varsa yoksa Disney+’ın Moon Knight‘ı, Loki‘si, WandaVision‘ı…

E, durum buyken yalnızca Joker 2 için bile yıllarca titizce çalışan Todd Phillips’in DC Studios gibi yokuş aşağı devrilmekte olan bir yapımlar grubunun sorumluluğunu üstlenmek istememesi çok doğal.

James Gunn’ın, onu bu sorumluluğu üstlenmeye iten fikirlerini ise merak ediyoruz. Belli ki o fikirlere Henry Cavill dahil değildi. Wonder Woman 3 de öyle. Peki kimler ve neler dahil? İkilinin DC hayranları için neler planladığını merak etsek de bunu muhtemelen Joker 2’yi merak ettiğimiz kadar etmiyoruz. Constantine 2‘yi merak ettiğimiz kadar de merak etmiyoruz açıkçası. Hatta The Batman 2‘yi bile daha çok merak ediyor olabiliriz. Ama bir merak var işte o DCU fikirleri konusunda da…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.