Sinema Haberleri

Mulan 4 Eylül’de Gösterime Giriyor

Disney, Mulan efsanesini 4 Eylül’de sinemalara taşıyacak. Niki Caro‘nun yönettiği canlı aksiyon filmde Savaşçı Prensesi Yifei Liu canlandırıyor.

The Ballad of Mulan şiirinden esinlenilen filmin senaryosunu Rick Jaffa, Amanda Silver, Lauren Hynek ve Elizabeth Martin yazarken, yapımcılığını Chris Bender, Jake Weiner ve Jason Reed üstlendi.

Çin’in efsanevi savaşçısının destansı öyküsünü; korkusuz bir genç kadının, ailesine ve ülkesine olan sevgisi uğruna Çin’in gördüğü en büyük savaşçılardan biri olmak için her şeyi riske attığı Mulan filminin konusu şöyle:

Çin İmparatoru, ülkeyi kuzeyli işgalcilerden korumak için her aileden bir kişinin İmparatorluk Ordusu’nda hizmet etmesi gerektiğine dair bir kararını ilan edince, onurlu bir savaşçının en büyük kızı olan Hua Mulan, hasta babasının yerini almak için devreye girer. Erkek kılığına giren Hua Jun, her adımında test edilirken iç gücünü kullanmalı ve gerçek potansiyelini bulmalıdır. Bu, onu onurlu bir savaşçıya dönüştürecek, ona minnettar bir ulusun ve gururlu babasının saygısını kazandıracak destansı bir yolculuk olacaktır.

YouTube player

Mulan filminde; Komutan Tung rolünde Donnie Yen; Zhou rolünde Tzi Ma, Böri Khan rolünde Jason Scott Lee; Honghui rolünde Yoson An; Çavuş Qiang rolünde Ron Yuan; ayrıca Xianniang Gong Li ve İmparator rolünde Jet Li‘yi izleyeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.