Dizi Haberleri

The Dark Crystal: Age of Resistance Dizisi İptal Edildi

Jim Henson’ın 1982 tarihli filminin dizi uyarlaması olarak Netflix’te karşımıza çıkan Age of Resistance, ikinci sezonu göremeyecek.

Ünlü kuklacı ve yönetmen Jim Henson‘ın sinemaya sunduğu kült film The Dark Crystal, yeni bir dizi olarak Netflix’te izleyenlerle buluşmuştu. Age of Resistance isimli dizi ortalama notlar alsa da orijinal yapısını koruyan teması ve renkli dünyasıyla çok beğenilmişti. Ancak Netflix’in düşüncesi farklı.

Geçen gün düzenlenen Emmy Ödül Töreni’nde En İyi Çocuk Programı kategorisinde ödül kazanan The Dark Crystal: Age of Resistance, bu iyi yorumlara rağmen Netflix tarafından iptal edildi.

Henson Company CEO’su Lisa Henson, iptal kararının ardından üzüntüsünü dile getirip farklı platformlarda The Dark Crystal ile izleyiciyi buluşturma sözü verdi. Netflix ise, dizinin aldığı ödülden dolayı ekibi kutlarken, dizinin iptal edilmesinden dolayı da üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Öte yandan işin perde arkasında çok büyük olaylar döndüğü söyleniyor. Netflix yöneticileri, Age of Resistance için “Pahalı bir hayal kırıklığı” tanımlamasında bulunuyormuş. Ayrıca çekimler sırasında da birçok sorunla karşılaşıldığı ve ekibin sürekli olarak kavga ettiği söylenmekte.

Dizi benim açımdan, orijinaline sadık kalınarak hazırlanmış olsa da hikaye bağlamında ve karakterlerin iki boyutlu olmaları sebebiyle vasat bir yapımdı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.