Dizi Haberleri

American Gods Dizisi İçin Shadow Karakteri Bulundu!

american-gods-banner

Hatırlarsanız American Gods dizisi, yıllar süren ekrana taşınma savaşını 2015’te kazanmış; Starz, Neil Gaiman‘ın Hugo ve Nebula ödüllü romanını ekrana uyarlama sürecine start vermişti.

Projeye yeşil ışık yakıldığından beri akıllardaki soru ise şuydu: Shadow’u kim canlandıracak?

Bugün itibarıyla bu soru cevabını bulmuş oldu. The 100’dan da tanıdığımız Ricky Whittle, ekranlarda Shadow Moon olarak boy gösterecek. Daha çok Hollyoaks, The Dream Team gibi pembe dizilerde rol almış olan Whittle’ın kariyeri American Gods ile kesinlikle ilginç bir yöne doğru ilerleyecektir.

ricky-whittle

Whittle’ın ekrana taşıyacağı Shadow Moon, American Gods romanının baş karakteri; hapisten yeni çıkmış ve puslu bir geçmişi olan eski bir mahkum. Shadow’un yolu Mr. Wednesday ile kesiştiğinde ise Shadow geri dönüşü olmayan bir yola girer.

Bryan Fuller ve Michael Green‘in yapımcılığını üstlendiği projede Neil Gaiman da senaryo kadrosunda yer alıyor. Gaiman röportajlarında Dwayne “The Rock” Johnson‘ın bu rol için mükemmel olacağını belirtmişti. Çoğu hayran ise Jason Momoa‘nın mükemmel Shadow olduğu görüşündeydi. Bu hayranlardan biri olarak Jason Momoa’nın Shadow’un gizemli ve insana gözdağı veren havasını kusursuz bir şekilde yansıtacağı görüşündeydim.

neil-gaiman-american-gods

Açıkçası kitabı okurken aklımda Shadow olarak beliren ilk isim Momoa’ydı. Gönlümden geçen isim rolü almamış olsa da Shadow’un fiziksel özelliklerine uygun bir oyuncu seçildiği için memnunum. Umarım Whittle bize diğer isimleri unutturacak kadar başarılı bir performans sergiler. Söz konusu Neil Gaiman, hele de American Gods gibi bir roman olduğunda beklentiler oldukça yüksek oluyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. jason momoa gerçekten çok iyi gidermiş bu role. açıkçası shadow’u daha deneyimli bir oyuncunun canlandırmasını tercih ederdim, ama asıl heyecanla beklediğim casting mr. wednesday olacak… ian mckellen veya jeff bridges falan olsa tadından yenmez dizi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.