Oyun Haberleri

Mass Effect 4 Yeni Bir Üçlemenin Kapılarını Aralayabilir

Bir hayran teorisine göre 7 Kasım’da yayınlanan tanıtım videosunda yeni bir Mass Effect üçlemenin işareti verilmiş olabilir.

Andromeda’nın olaylı çıkışı sonrası Mass Effect 4 ve beraberinde gelebilecek yeni üçleme ihtimali herkeste büyük heyecan yaratmış durumda. BioWare cephesinden net bir açıklama gelmese de şahin gözlü hayranlar ipuçları için yayınlanan tüm materyalleri saniyesi saniyesine inceliyor. Bir Reddit kullanıcısı aranan ipucunu nihayet bulmuş olabilir.

Geçtiğimiz N7 gününde, yani 7 Kasım’da Mass Effect’in resmi Twitter hesabından yayınlanan kısa tanıtımı inceleyen PotentialEssay9747 rumuzlu kullanıcı, videoda inşa edilen Mass Relay’in ışıklarında serinin geleceğine yönelik bir işaret olduğu görüşünde.

Mass Relay’in aşağısındaki rakamlara dikkat çeken kullanıcı, 1-2-3 rakamlarının altındaki ışıkların yandığını, 4 rakamının altında bir anten bulunduğunu, 5-6-7 rakamlarının altındaki ışıkların kapalı olduğunu fark etmiş. Teorisine göre altında ışıklar yanan 1-2-3 rakamları halihazırda yayınlanan ilk üçlemeyi, antenli 4 rakamı stand-alone oyun Andromeda’yı, 5-6-7 rakamlarıysa hazırlık aşamasında olan yeni üçlemeyi sembolize ediyor.

Bana biraz zorlama geldi açıkçası ama firmaların bu tarz easter eggleri sevdiği de bir gerçek. Hayranın tespiti doğru mudur bilinmez ,ama stratejik açıdan hayal kırıklığı yaratan Andromeda’yı unutturacak, seriyi eski, görkemli günlerine taşıyacak bir üçlemeyle devam etmek her türlü BioWare’in işine gelecektir.

Ne dersiniz, sizce Mass Effect’in geleceğinde gerçekten de yeni bir üçleme var mı?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.