Oyun Haberleri

Magic: The Gathering İçin Assassin’s Creed, Fallout ve Final Fantasy Ek Paketleri Duyuruldu

Popüler oyunlar Assassin’s Creed, Fallout ve Final Fantasy, dünyanın en çok oynanan kart oyunlarından Magic: The Gathering setine geliyor!

Wizards of the Coast, büyük bir duyuru yaparak Magic: The Gathering tutkunlarını heyecanlandırdı. Önümüzdeki yıl, popüler kart oyununa yeni crossover genişlemeleri gelecek. Bu genişlemeler arasında Final Fantasy, Fallout ve Assassin’s Creed serilerine dayanan setler bulunuyor.

Bu yeni kartlar, ticari kart oyununun Universes Beyond serisinin bir parçası olarak oyuncularla buluşacak. Bu serinin ilk genişlemesi, 2024’ün başlarında Fallout temalı setle başlayacak. Final Fantasy hayranları ise biraz daha sabretmeli; Final Fantasy genişlemesi en erken 2025’e kadar piyasaya sürülmeye başlanmayı planlıyor. Ancak, daha önce duyurulan Assassin’s Creed seti 2024’ün üçüncü çeyreğinin sonuna doğru oyuncularla buluşacak.

YouTube player

Wizards of the Coast yaptığı açıklamada, Final Fantasy crossover genişlemesinin büyük bir kapsam sunacağını belirtti. “Set, orijinal Final Fantasy’den yakın zamanda piyasaya sürülen Final Fantasy 16’ya kadar bugüne kadar çıkan tüm ana Final Fantasy oyunlarını içerecek” denildi. Ayrıca, bu set Magic Arena gibi dijital platformlarda da oynanabilecek.

Diğer genişlemeler arasında Ravnica Remastered, Murders at Karlov Manor, Outlaws of Thunder Junction, Modern Horizons 3, Bloomburrow ve Duskmourn House of Horror yer alıyor.

Bu yeni setlerle ilgili daha fazla detayın bu yıl içinde açıklanması bekleniyor. Magic: The Gathering oyuncuları, bu genişlemelerle oyunlarını daha da zenginleştirecek ve sevdikleri serilerin dünyalarını kartların aracılığıyla keşfetme fırsatını elde edecekler.

Kaynak: Eurogamer

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.