Oyun Haberleri

Microsoft Flight Simulator Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Microsoft’un merakla beklenen uçuş simülasyonu Flight Simulator’ın çıkış tarihi tahmin ettiğinizden de yakın bir zamanda olacak.

İlk yayınlanan görüntüleriyle bizleri büyüleyen ve simülasyon sevdalılarının tozlu joystick kumandalarını kutularından çıkarmasına sebep olan Microsoft Flight Simulator, 18 Ağustos tarihinde uçuşa geçecek.

Henüz netleşmese de oyunun Xbox Game Pass ile de PC oyuncularına sunulacağı düşünülüyor. Öte yandan fiyatlandırma içeriği de duyuruyla beraber açıklandı. 59.99 dolarlık standart sürüm içerisinde 20 uçak ve 30 hava limanı olacak. Bir üst seviye Deluxe Edition 89.99 dolardan satılacak ve ek olarak 5 uçak ile 5 hava limanı sunacak.

Eğer vermeyi göze alırsanız 119.99 dolarlık Premium Deluxe Edition’da toplamda 30 uçak ve 40 hava limanı bulunacak. Bu arada oyunu kutulu almak isterseniz içerisinden de toplamda 10 DVD çıkacakmış. Oyunda 1,5 milyardan fazla bina, 2 milyardan fazla ağaç olacak. Bu kadar veriye normal görünüyor.

Bunlarla birlikte oyunla alakalı açıklanan yeni bilgiler de var. Uçuşların sakin ve monoton hissettirilmemesi adına gerçek zamanlı hava durumunun yansıtılacağı belirtildi. Ayrıca gerçek zamanlı hava trafiği ve hayvan sirkülasyonu da oyunun önemli özelliklerden olacak.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.