Oyun Haberleri

Köpek Fotoğrafçılığı Oyunu Pupperazzi 20 Ocak’ta Çıkıyor

Köpeklerin fotoğrafını çekerken onlarla doyasıya oynayabildiğimiz Pupperazzi oyunu 20 Ocak’ta çıkıyor. Aynı gün XBox Game Pass’e de dahil olacak olan oyun, köpekleri ve köpek fotoğraflarını seven oyuncuları bekliyor.

Pupperazzi, oynanışı açısından Pokémon Snap ve Alba: A Wild Adventure oyunlarını anımsatıyor. Bunlar, Pokemon’un “Gotta catch’em all” motto’sunu fotoğraf karesinde yakalamak olarak yorumlayan oyunlar. Koleksiyon yapma tutkusuyla hayvan sevgisini birleştirmeleri de gayet başarılı bir formül olmuş gibi duruyor.

Pupperazzi normalde çoklu oyunculu olacakmış. Fakat test oyuncuları rekabet içinde olmayı istememiş. Böylece köpeklerle vakit geçirmenin tadını doyasıya çıkarabileceğimiz tek oyunculu sisteme geçmişler. Oyunun hedefi yalnızca tüm köpeklerin fotoğrafını çekmekle sınırlı değil. Onları belli mekanlarda, belli eşya, şapka ve pozlarla yakalamak üzerine kurulu görevlerimiz olacak. Dolayısıyla köpekleri o poza getirene kadar onlarla oynayabilir, karınlarını sevebiliriz.

Oyunda farklı özelliklerde fotoğraf makineleri ve filtre kullanımı gibi seçenekler de olacak. Ayrıca oyunun tanıtım yazısı köpekleri elektrikli süpürge ile korkutabildiğimizi de söylüyor. Göreceğiz bakalım.

İşin ilginç yanı Can You Pet the Dog gibi bir hesap olmasına rağmen Pupperazzi birkaç ay öncesine kadar köpekleri sevme mekaniğine sahip değildi. Bu sonradan ekledikleri bir özellik olmuş.

Pupperazzi’nin fiyatı henüz belli değil. Fakat çıkar çıkmaz XBox Game Pass’e dahil olacağı için oyunu satın almadan da oynayabileceğiz. Kitfox Games, Türkçe dil desteğiyle gelecek olan oyun için komik şarkılı bir fragman hazırlamış. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.