AYBABTUSinema Haberleri

Yeni Hellboy Belli Oldu! Deadpool Filminden Tanıdığımız Jack Kesy Başrolde Olacak

Deadpool 2 aktörü Jack Kesy, Millennium Media’nın Hellboy: The Crooked Man filminde Hellboy rolünde karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz haftalarda Hellboy serisinin yeniden, yeni bir Hellboy ile çekileceğini öğrenmiştik. Hellboy: The Crooked Man çizgi romanından uyarlanacağı kesinleşen film için aranan Hellboy da bulundu. Son Hellboy filminin başarısızlığının ardından David Harbour‘ın role tekrar soyunmayacağını öngörmüştük, tahminlerimizde de yanılmamışız.

Jack Kesy, Deadpool devam filminde Black Tom‘u canlandırdı ve ayrıca 12 Strong, Baywatch, Claws ve The Strain gibi yapımlarda da yer aldı.

Jack Kesy
Jack Kesy

Millennium Media’nın Eş Başkanı Jonathan Yunger, oyuncu kadrosu hakkında şunları söyledi:

Jack Kesy, rollerine bürünme konusunda büyük yeteneğe sahip dinamik bir aktör. Yeteneği ve yapısı bu genç Hellboy için mükemmel. The Outpost’ta birlikte çalışırken ondan çok etkilendim.

Karakterin neye benzeyeceğini hep beraber göreceğiz. Ron Perlman‘ı bir daha asla rolde göremeyeceğimizi biliyorum ama Hellboy olarak mükemmeldi.

Jack Kesy aktör
Jack Kesy

Brian Taylor (Crank, Ghost Rider: Spirit of Vengeance, Gamer) filmin yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Daha önce yaptığı açıklamada orijinal çizgi romanları “gerçekten onurlandırmak” istediğini söylemişti:

Mike ve Chris’in bir taslağıyla başladık. Bir çizgi roman asla doğrudan ekrana çevrilmeyecek ama size filmdeki amacımın ne olduğunu söyleyeyim: ‘Orijinal çizgi romanları gerçekten onurlandırmak ve hayata geçirmek.’

Filmin senaryosu, çizgi roman yaratıcısı Mike Mignola ve Chris Golden tarafından yazılıyor. Hikaye, aynı adlı çizgi romana dayanıyor ve bu hikayede Hellboy, Tom Ferrell adlı çaylak bir BPRD ajanı ile ekip kuruyor ve kendilerini 1950’lerin kırsal Appalachia’sında mahsur kalmış buluyor.

Hellboy’un geçmişiyle rahatsız edici bir bağlantısı olan yerel bir şeytan tarafından yönetilen, cadıların musallat olduğu küçük bir topluluk keşfederler: The Crooked Man (Çarpık Adam).

Hikaye, çizgi roman serisinin en sevilen sayılarından biri aracılığıyla Hellboy’un dünyasını genişletecek.

Taylor ayrıca filmi +18 yapmak istediğini doğruladı ve şunları söyledi:

Bu konuyu enine boyuna tartışık ve bilirsiniz, sadece +18 olsun diye bir şey yapmanın gerçekten kimseye faydası yok. Yetişkinler için olması gerektiğini söylemek için bir filmi film yapan geri kalan her şeyi yine eklemelisiniz. Ama bu malzeme, bu orijinal malzeme; karanlık, korkutucu, şiddetli ve yetişkinlere yönelik. Bu yüzden bunu gerçekten onurlandırmak için hikayeyi sınırlamak istemiyoruz.

Filmin köklerine sadık kalacak olması harika. Jack Kesy de Hellboy olarak göze hitap ederse iyi bir film olması büyük ihtimal.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.