Oyun Haberleri

Kena: Bridge of Spirits Oyununun Çıkışı Bir Kez Daha Ertelendi

Ember Lab tarafından geliştirilen hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Kena: Bridge of Spirits‘i oynamak için biraz daha beklememiz gerekecek.

Geçtiğimiz yılın başında duyurulan ve Kena‘nın fantastik macerasını anlatan Bridge od Spirits, Covid-19 salgını nedeniyle yaşanan kapanmalar sonucunda bu yıla ertelenmişti. Ağustos ayında çıkacağı duyurulan Kena Bridge of Spirits‘in yayın tarihi son yapılan açıklama ile 21 Eylül 2021‘e çekildi.

YouTube player

Pixar ile karşılaştırılan sanat stili ile büyük beğeni toplayan oyunla ilgili güncellemeyi Twitter’dan duyuran Ember Lab, oyuncuların her platformda en iyi oyun deneyimine ulaşmaları için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

12 kişi tarafından geliştirilen Kena: Bridge of Spirits; PS4, PS5 ve PC‘ler için çıkacak. Harap olmuş bir köyü ayağa kaldırmaya çalışırken fantastik bir dünyayı keşfeden Kena’nın maceralarına odaklanan oyundan şimdiye kadar elimize ulaşan görüntüler gerçekten heyecan verici… Oynamak için bir ay daha beklemek gerçekten zor olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.