Oyun Haberleri

Karanlık Fantastik ARPG Kristala, Kickstarter’da Hedefine Ulaştı

Bir kedi savaşçının maceralarını yaşayacağımız Kristala oyununun, Kickstarter‘da tamamen finanse edildiği duyuruldu.

Kristala

Bağımsız geliştirici Astral Clocktower Studios, 1674 destekçinin desteği sayesinde Kristala oyunun yapımını tamamen finanse etmek için Kickstarter üzerinden 110 bin 689 dolar topladı.

Kristala; Kristala yeteneğine sahip bir kedi savaşçının maceralarını konu alan bir karanlık fantastik aksiyon RPG oyunu. Oyuncular Kristala‘da; saygın Raksaka savaşçılarına katılmak için ‘Kutsal Kristaller‘in altı büyü özelliğinde ustalaşırken, mutasyona uğramış canavarlar, korkunç elitler ve bosslarla yüzleşip karanlık bir lanetin kaynağını ortaya çıkarmak zorunda. Bunun yanı sıra oyunda ilerledikçe, birkaç farklı silah seti arasından seçim yaparak ve kapsamlı bir büyü ağacında seviye artırarak savaş tarzlarını ve oynanışı kişiselleştirme fırsatına sahip olacaklar.

YouTube player

Kristala’nın Özellikleri

  • Yolculuğunuza, her birinin kendine özgü bölgesi, kültürü, estetiği ve büyü uzmanlığı olan altı klandan birine mensup yeni yetme bir kedi savaşçı olarak başlayın.
  • Oyunun başında üç farklı sınıf arasından seçim yapın: Brawn, Finesse veya Quality.
  • Oyunda, her biri oynanabilir altı klana karşılık gelen altı büyü özelliği ve ayrıca iki farklı istatistik var: Eminence + Malediction.
  • Karakter yaratma, istatistik seviyelendirme, büyü seviyelendirme ve yenilikçi kedi beceri seviyelendirme ağacı aracılığıyla benzersiz, ayrıntılı özelleştirme mümkün.
  • Hem büyüye hem de tekrar oynanabilirliğe büyük önem veren stratejik, hızlı tempolu savaş.

2024 yılının üçüncü çeyreğinde çıkması planlanan Kristala; Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam Deck ve Steam‘de yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.