Dizi Haberleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Çekimleri Tekrar Başladı

Pandemi sebebiyle çekimlerine ara verilen Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinin çalışmaları Yeni Zelanda’da tekrar başladı.

Bu yılın başında yönetmenleri, yazarları ve kadrosunun büyük bir bölümü açıklanan Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimleri de Ocak 2020 tarihiyle başlamıştı. Ancak pandemi nedeniyle çekimlere ara verilmişti.

Dizide yer alacak oyuncular

Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi’ni çektiği Yeni Zelanda‘da devam eden çekimlere ara verilince, kağıt üzerindeki çalışmalara tekrar önem verilmiş ve senaryonun üzerinden tekrar geçilmişti. Deadline tarafından yapılan habere göre Amazon’un yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimlerine tekrar başlanmış.

Orta Dünya’nın 3.000 yıllık İkinci Çağı‘nı kapsayacak dizinin temel alacağı noktalar henüz belirli değil. Hangi karakterlerin, nasıl işleneceği de henüz bilinmiyor. Bir tek, dizinin çekimleri ilk başladığında Amazon’un ikinci sezonu da sipariş ettiğini ve ekibin beş sezonluk bir senaryosu olduğunu biliyoruz.

Morfydd Clark, Robert Aramayo, Joseph Mawle, Owain Arthur, Nazanin Boniadi gibi oyuncuların yer alacağı Yüzüklerin Efendisi dizisinin, 2021 sonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.