Oyun Haberleri

IO Interactive, Fantastik RPG Oyunu Üzerine Çalıştıklarını Duyurdu

Son yıllarda, yaptığı Hitman oyunlarıyla bilinen IO Interactive firması yeni bir fantastik RPG oyunu üzerine çalıştıklarını duyurdu.

2000 yılından beri Hitman serisini geliştiren Danimarkalı IO Interactive firması, fantastik türde bir online RPG oyunu geliştirdiklerini açıkladı. Henüz çok fazla detay belli değil ancak firma, web sitelerinde yaptıkları duyuruda şu açıklamayı yaptılar;

HITMAN oyunlarımız için yeni bir “Suikast Dünyası” yaratmayı ilk kez hayal ettiğimizden bu yana on yıl geçti. Yedi yıl önce, bu dünyayı emekleme aşamasında başlattık ve üç tam oyun, heyecan verici yeni oyun modları, birçok ek konum ve ekstra hedefler içerecek şekilde büyüttük. Ve daha da önemlisi, o zamandan beri bizi destekleyen topluluğumuzla bir bağ kurmamızı sağladı. Güçlü bir vizyondan, pek çok öngörülemeyen olaydan geçerek bugün sahip olduğumuz özünde yaklaşım özgürlüğü olan, sürekli genişleyen bir dünyaya gittik.

Şimdi; yaratıcılığımızı, yeteneklerimizi ve bir anlamda kimliğimizi genişleten yeni bir maceraya atıldığımızı hepinizle paylaşıyoruz! Yeni bir dünya, yeni bir marka ile çevrimiçi bir fantezi RPG inşa ediyoruz. Oyuncuları eğlendirmek ve yıllarca genişletmek için temelden oluşturulmuş bir dünya ve oyun sunacağız. Tanıdık geliyor ama aynı zamanda IOI, daha önce çıktığımız hiçbir şeye benzemeyen bir yolculuğa çıkıyor.

Birçokları için bu yolculuk aynı zamanda, bizler geçimini sağlamak için oyunlar yapmaya başlamadan çok önce başlayan son derece kişisel bir yolculuk ve fantezi türüyle başladı. Büyücülere, kertenkelelere ve hırsız krallara karşı tek başınıza yolunuzu seçmeye zorlayan “Fighting Fantasy” kitaplarından. (Fighting Fantasy kitap serisi, Steve Jackson ve Ian Livingstone tarafından yaratılmış fantastik türdeki “Kendi Maceranı Kendin Yarat” türünde kitaplardır) Masanın etrafında bulunan birliktelik, dostluk, ıstırap ve zevke olan bir yolculuk. Bazıları için bu, bir oyun yöneticisi rolünü üstlenmek anlamına geliyordu: Kısmen hikaye anlatıcısı, kısmen AI rakibi, kısmen rehber, kısmen kötü adam. O masanın etrafındaki herkes için yaratıcılık, hayalgücü, birlikte bir dünya inşa etmek ve harika bir oyun deneyimi yaratmak için ortak bir hedef demekti.

Bu fikir – farklı becerilere ve güçlere sahip çeşitli bireylerden oluşan bir grubun birlikte çalışabileceği ve parçalarının toplamından daha fazlası olabileceği – bize ilham veren şeydi. İnşa ettiğimiz fantezi dünyasına ve onu nasıl inşa edeceğimize ilham veriyor. IOI artık kuzeyde Kopenhag ve Malmö’den güneyde sıcak Barselona’ya kadar çok sayıda farklı stüdyoya yayılıyor. Tüm stüdyolar, bu yeni girişim de dahil olmak üzere tüm oyunlarımızın yapımında yer almaktalar. Farklı kişiliklere ve becerilere sahip dünyanın her yerinden insanlar yeni bir başlangıç yapmak için bir araya geliyor.

Bu, yaratmakta olduğumuz bu yeni dünyaya yolculuğumuzun sadece başlangıcı. Umarız sıcaklığı, tehlikeyi, birlikteliği ve içine koyduğumuz kalbi hissedersiniz…

Şimdilik oyunla ilgili bildiğimiz tek şey bu ve IO Interactive, oyunu Project Fantasy kod adıyla geliştiriyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.