Oyun Haberleri

Humble Bundle’da Star Wars Oyunları Fırsatı

star-wars-humble-bundle-banner

Humble Bundle, hem yardım etmeye hem de oyuncuları sevindirmeye devam ediyor.

Bu seferki fırsat ise kaçırılacak gibi değil. Star Wars Humble Bundle adıyla yayınlanan fırsatta birbirinden güzel Star Wars oyunları bir arada.

Bildiğiniz üzere Humble Bundle bağış sistemi şeklinde çalışıyor. Siz istediğiniz kadar para ödüyorsunuz ve onun karşılığında da belirli şeyler kazanıyorsunuz. Star Wars Humble Bundle’ın “Pay What You Want” (Ne Kadar İstersen Öde) yapısında sadece 3 tane oyun var. Bu 3 oyun, Star Wars Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars: Dark Forces. Yani 1$ bile ödeseniz bu 3 oyuna sahip olabilirsiniz.

star-wars-humble-bundleEğer 11.20$ veya üstünde bir ödeme yaparsanız bu oyunlara da sahip olacaksınız; Star Wars Battlefront II, Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Star Wars Republic Commando. Bu üç oyun dışında yeni oyunların da bu kategoriye ekleneceği belirtiliyor ancak şimdilik hangi oyunun geleceği belli değil.

Son olarak da 12$ ver üzeri ödeme yapmanız durumunda önceki oyunlarla birlikte Star Wars Empire At War: Gold Pack, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition, Star Wars: The Force Unleashed II oyunlarını da almış olacaksınız.

Yapacağınız ödemelerin bir kısmı çocuklara yardım eden Star Wars – Force for Change kuruluşu ile UNICEF’e gidecek. Yani oyunları satın alarak yardıma muhtaç çocuklara da yardım etmiş olacaksınız. Oyunların hepsini oynamayacak olsanız bile sadece yardım etmek için bile bu set alınır.

Star Wars Humble Bundle’a 13 gün daha buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.