Sinema Haberleri

Avengers 5 Ne Zaman Geliyor? Kevin Feige Yol Haritasını Açıkladı

Kahramanları bir daha ne zaman bir arada göreceğiz? Kevin Feige, Marvel’in yol haritasını ve planlarını hakkında konuştu.

2008 yılında ilk Iron Man filmine kavuştuğumuzda, Marvel Sinematik Evreni’nin bu denli boyutlara çıkabileceğini hiç birimiz düşünmüyorduk. Ancak geldiğimiz noktada Marvel, Kevin Feige önderliğinde 25’ten fazla yapımla bize inanılmaz bir evren yarattı ve bizi içine bıraktı. Kuşkusuz, bu yine böyle devam edecek.

İlk Marvel Sinematik Evreni filminden, bütün kahramanları gördüğümüz Avengers: Endgame filmine kadar tam 11 yıl geçmişti. Görünen o ki yeni başlayan faz için de benzer durum geçerli olacak.

Collider’a röportaj veren Feige, bir sonra ki Avengers filminin gelmesi içinde hatrı sayılır bir süre bekleyeceğimizi açıkladı. Temel amaçlarının bütün süper kahramanları bir anda bir araya getirmekten ziyade, hepsinin hikayesine değindiği ve karakter değişimlerini iyice hissedebildiğimiz bir evrenin sonunda hepsini bir araya getirmek olduğunu dile getirdi. (Bence DC son cümleden bir çok çıkarım yapıp kendi filmlerinde uygulamalı.)

Ayrıca Feige şunları söyledi;

Bence Endgame’den sonra, halihazırda devam eden ve başlamış olan yeni bir destan başlatmak için makul bir süre beklememiz gerekiyor . Ve sonra, 1. aşamada yaptığınız gibi, başlamadan önce bu destanı inşa etmek için zamana ihtiyacınız var. herkesi bir araya getirmek için uygun ortamın ve zamanın gelmesi gerekiyor

Tüm bunların yanında Marvel patronu, 4. fazın zaten halihazırda başladığını, Black Widow filminde gördüğümüz Yelena, Falcon and Winter Soldier’dan yeni Kaptan Amerika John Walker, Shang-Chi ve hatta kozmik varlıklar olan Eternals‘ı bile şimdiden gördük ve çok kısa sürede izleyeceğiz. 1. faza nazaran Marvel, yeni fazına çok daha sıkı ve hızlı bir giriş yaptı. Ayrıca, önümüzdeki birkaç ay içerisinde karşımıza gelecek, She-Hulk, Moon Knight ve hatta çok uzun zamandır beklenen Fantastik Dörtlü’nün de Marvel Sinematik Evreni’nde kendine yer edineceğini öğrendik.

Yeni fazlarda neler görebiliriz?

Her bir yapımın hikayesini kuşkusuz bir bir işleyecek ve her bir kahramanın motivasyonunu bize yaşatmadan bütün kahramanların bir araya gelmesi pek mümkün gelmiyor. Tüm bunlar bir yana dursun, Marvel’ın adına yakışır bir biçimde gizliden gizliye bir “Secret Wars” çalışması olduğuna dair söylentiler de son zamanlarda oldukça çoğaldı.

Marvel müthiş bir ivme ile yoluna devam ediyor. Özellikle işin içine dahil olan çoklu evrenler bize sonsuz ihtimal ve seçenek barındıran devasa bir ihtimaller zincirine sebep oldu. Marvel’ın tüm bunların altından kalkacağı konusunda kendilerine güvenimiz tam. Şimdilik bizlerin yapacağı tek hamle beklemek. Yeni bir Avengers filminin gelmesi bundan sonra ki bir 5-10 yıl arasını alacak gibi duruyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.